sunnuntaina, elokuuta 06, 2006

Manboobs eli miestissit

Haha! Näin rannalla tänään miehen jolla oli isommat tissit kuin muutamalla ystävättärelläni. Alko naurattaa ihan sikana kun mieleen tuli taannoinen tissihiki -postaus. Mahtaakohan silläkin olla tissihikiongelmia? Kirjoitetaanko se manboobs, man boobs vai man-boobs? Samalal typillä oli kyllä pönäkkä kaljamahakin, onkohan sen alla sit mahahikeä? Hyi! Äklöä kun maha roikkuu housunkauluksen päällä. Omakin mahanrömppänä roikkuu joskus mutta vaan kotioloissa.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olepa sitten tuollaisen isotissisen kanssa samassa ruokapöydässä. Vaikka kuinka yrittäisi keskittyä vain ruokaansa, ei näe muuta kuin vastapäisen miehen isot tissit. Pitäkää hyvät miehet paita päällä edes ruokapöydässä! Olipa NE isot tai pienet.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, ei isomahojen pitäisi saada kulkea ilman paitaa.. eikä oikeastaan pikkumahojenkaan, muualla kuin uima-altaalla. Olen mies, jotenkin kohtuuvartaloinen ja sellaisena yritän itseni pitää.

Olen joskus miettinyt, miten isomahaiset miehet suorittavat makuuhuone-actioninsa, maha täytyy kuitenkin asettaa joka asennossa jonnekin, todennäköisesti naisen reisien, pepun tai vatsan päälle. Ähkinää riittää ja hikeäkin taitaa virrata. Tälläistä se on...

(viimeinen kerta kun yritän... :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Paskis,

voin kertoa, että mahahiki on ihan todellisuutta :/ Ja yleensäkin kaikkien läskipoimujen välit haisee helteillä. Yhh.

Anonyymi kirjoitti...

Googletin mielenkiinnosta oikeinkirjoitusta, taitaa olla manboobs. Siinä sivussa löytyi kuvagalleria kaikille manboobseihin enemmänkin hurahtaneille: http://www.manboobs.co.uk/index.php Osa on varsin tuhtia tavaraa.

Mielestäni miestissi-ilmiöön rinnastettavissa on lihavat nuoret tytöt, joilla on matalat pissisfarkut, joista näkyy persvako. Sitten päällä on napapituinen, kireä, pinkki paita. Siinä välissä näkyy kunnon valkea, läskinen Michelin-rengas, joka hytkyy kuin hyytelö joka askeleella. Miksiköhän lihavat kuvittelee, että tiukat ja kikkanat vaatteet hoikentaa?
t. Kettu (kettu79.vuodatus.net)

Anonyymi kirjoitti...

Niin siis suomeksi noita voi kutsua misseiksi tai minnoiksi. Eli siis vaikka "mun minnat on viimeaikoina kasvaneet" tai "vittu sull'on hyvännäköiset missit".