Oonkohan tän jo kertonu? Joskus nypin jalkapohjasta kuivia nahkanpalasia ja pureskelen niitä etuhampaillani. Se on yököttävää joo, mut teen sitä vain kun on puhtaat jalat. En syö sitä nahkaa. Teen tätä vain omassa rauhassa, en julkisesti enkä perheen parissa.
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoistaMä teen tuota samaa! Tai en kynsillä revi vaan marttiinilla veistelen pitkiä nahkasiivuja. Erityisen hyvältä maistuvat ruohon leikkuun jälkeen.. paljasjaloin leikatun ruohon.. Sellasta vihertävän mustaa jalkapohjanahkaa.. NAM!
VastaaPoistakannattaa kyllä syödä ne kans! ne on tosihyvii ja saahan niistä ravintookin. kynsiä syön kans, varpaankynsiäki. ja räkää. mut onko teistä kukaan huomannu, et jostain syystä räkä on eri makusta toisessa sieraimessa? ja toisessa kans?
VastaaPoista