tiistaina, syyskuuta 26, 2006

Vai että loppuu?

Nii justiinsa. Joka kerta kun on pidempi tauko tässä blogaamisessa, joku älypää viisaselee että "tais jutut loppua". Miten niin? Ei tää elämä kuule tällain yhtäkkiä lakkaa olemasta meilenkiintosta ja täynnä asioita joita "ei saa sanoa ääneen". Mut ei sitä hei oikeesti voi koneella koko ajan olla, onks esim tullu mieleen että on ollu muitakin (tärkeitä) juttuja?

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan kiva blogi.. Ajoittain ehkä hieman teennäinen ja tekopyhä..

Rakkaudella,
Lissukka

Anonyymi kirjoitti...

Se on hienoa, että asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä!

-Eugenia-

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja "paska" ja muut kirosanat ovat oikeita nimiä asioille, eikö? Eugenia päästi suustaan oikean viisauden!

Anonyymi kirjoitti...

Älä sinä anonyymi jeesustele siinä. Tavipää. Ihmeellinen pakko lukea jos ärsyttää?

Anonyymi kirjoitti...

Joo, tais jutut tosiaan loppua. No, paskan väliä vaikka yksi totuudentorvi hiljenee. Kyllä yrittäjiä riittää blogimaailmassa.

Anonyymi kirjoitti...

No, miks te nyt noin kirjoitatte? Kaikki on varmasti yhtä mieltä siitä, että on äärimmäisen piristävää lukea kerrankin rehellistä mua-vituttaa -tekstiä. Paskis ei yritä toimia universaalina huomiontekijänä tai tarttua nokkelasti arjen huomioihin. Paskis ei halua mielistelyä muilta, nämä asiat mitä hän tänne kirjoittaa, ovat hänen omia vitutuksiaan. Kaikilla meillä on omamme. Paskis on keski-ikäinen perheenäiti, joten tottakai häntä ärsyttävät hieman eri asiat kuin aivan eri elämäntilanteessa olevaa..

Anonyymi kirjoitti...

Heikosti kouluttautunut, sivistymätön, itsekeskeinen, vihamielinen, moukkamainen ja kaikinpuolin vastenmielinen henkilö. Toivottavasti en ikinä joudu tekemisiin näin kuvottavan olion kanssa.

kummastelija kirjoitti...

Toi viimeinen analyyttinen arvio meni ihan metsään, arvelen minä. Epäilen juuri täyttä vastakohtaa...
Paskiksella on vain täällä esillä se toinen puoli, se joka ei istu hiekkalaatikolla lasten kanssa (ainakaan toivottavasti).

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan piristävä blogi!!! :-D

Anonyymi kirjoitti...

Kummastelija, veikkaatko siis että Paskis on korkeasti koulutettu, sivistynyt, lämmin ja ystävällinen ihminen?
........ahhahhaa.....

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymillä on taasen ollut hauskaa täällä...

Ja vaikka hän/he niin syvästi Paskista inhoaakin, niin silti täällä jaksetaan käydä kyyläämässä ja parjaamassa. Huvinsa tietysti kullakin.

Toivottavasti Paskis palaat pian! :)

dreaming of screaming kirjoitti...

paskis, palaa pian! me odotamme!

Anonyymi kirjoitti...

Heh, aika kaameeta miten ihmiset luulee näkevänsä normaalissa arkielämässä tutuista ihmisistä kaikki mahdolliset puolet. Aika harva kuitenkaan näyttää tätä "pimeää" puoltaan muille kuin itselleen... Siks hyvä, että Paska Nainen viittii avautua tälleen julkisesti! Mäkin avautuisin jos kehtaisin, omassa blogissa ;-D

Monia pahoja tapoja ja ajatuksia on kuulkaa ihan meillä "tavallisillakin" ihmisillä. Ollaan sitten tosi vastenmielisiä ja kuvottavia jossain määrin, te ette vaan tiedä! ;-P

Anonyymi kirjoitti...

tais jutut loppua