tiistaina, tammikuuta 16, 2007

Valkosta housussa

Ne naiset jotka käyttää (tai on koskaan käyttäny) mustia pikkuhousuja, tietää että päivän päätteeks pikkareissa on sellasta valkosta kuivunutta eritettä, joskus enempi ja joskus vähempi.
No mullakin on, ja mua nolotti kerran kun mies yritti olla kauheen hellänä ja seksikkäänä ja se riisu multa pikkarit sillain niinku hitaasti ja hampailla ja "nenä pillussa" -tyylillä. Ja ne pikarit jotenki räpsähti sen naamalle, ja just sillon oli mustat, joissa olis ihan kiitettävä määrä sitä valkosta karstaa ja sit vielä tuorettakin valkovuotoo. No pillunestettähän sekin on, mutta vittu kun nolotti kuitenkin.

No sit joku kumminkin älähtää että yök, mikset käytä pikkuhousunsuojaa? No mä en mitään vitun muovinpalasia housuihini laita, se on varmaa, mä saan hiivatulehduksen helposti.
Joskus mullakin on ollu pikkuhousunsuoja, ja se vasta nolostuttaakin kun mies kopeloi haarunvälistä mut mä en tunne mitään kun on se helevetin läpyskä siellä.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kait se olis vielä nolompaa, jos naamalle räpsähtäis pikkuhousunsuoja...

Anonyymi kirjoitti...

Mmm, herkkua!

Anonyymi kirjoitti...

Miehet on niin herkkiä... Nii no jotku naiset nielee jotku ei :)
-Mini-

Paska Nainen kirjoitti...

Mä en niele, hyi vittu.

Anonyymi kirjoitti...

Siis oliko tässä nyt kysymys sun omasta miehestä? Siitä jolle sä oot tehny lapsiakin? Ja sua nolottaa kun pikkupöksyissä on valkovuotoa?
Pyhät pyssyt sentään mitä teinimeininkiä, luulis nyt vakiintuneessa parisuhteessa elävien aikuisten olevan jo pikkusen tutumpia toisilleen, ettei yks helvetin valkovuoto aluspöksyissä nolostuta. Tosi koominen parisuhde teillä :)
- anonyymi ahdistuja

Anonyymi kirjoitti...

kuka helvetti nyt sua räpläis lol