sunnuntaina, kesäkuuta 03, 2007

Ne on liian ISOT!

Ja rumat. Ja ne peittää typerästi koko naaman. Siis puhutaan ns. "Paris Hilton -aurinkolaseista". Ne on ihan hirveet, siis OIKEESTI, ja koko pissis-hilton-lantiohousumuoti on niin perseestä että mua ihan nauratti ja itketti yhtä aikaa eilen kaupungilla. Ja paris on ruma, pitkänenänen lauta jolla on yks ainoa ilme naamalla ja sekin saatu leikkauksilal aikaan. IMHO. Ei vittu, siis jäin oikeesti kattomaan hieman monttu auki kun joitain siis ehkä 10-12 -vuotiaita pikkulikkoja tuli pari kappaletta vastaan, molemmilla hirveet arskat (mä sanoisin että kokoluokkaa Stockmannin näyteikkunat) ja aiva järkyttävät kamppeet päällä. Siis hei kamoon, missä te äiskät ja iskät ootte kun kakarat lähtee tälläytyneenä ulos tolla tavalla??
Tyylinsä kullakin, mut mulla on oikeus myös nauraa omasta mielestäni todella mauttomille virityksille. Ja ei, PALLOKUOSI ei ole tyylikäs!

**helpotti**

7 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Isot arskat on mainiot silloin kun on ryppyjä ja silmäpussit.

Tshuhna kirjoitti...

Olen 100% samaa mieltä noista perhepizzan kokoisista aurinkolaseista. Tunnen keskimääräistä vahvempaa myötähäpeää niitä kantavia ihmisiä kohtaan. Kyseiset ihmiset osaavat todellakin olla omaperäisiä ja persoonallisia, loistovalinta!

Scribe of Salmacis kirjoitti...

Minä pidän palloista.

Kookkaat aurinkolasit saavat ainakin pienempinokkaisen pään näyttämään sukelluskellolta. Se on tavallaan aika hienoa. Liian suuria laseja pienikasvoisille ja minimaalisia suurinenäisille ja -leukaisille!

Anonyymi kirjoitti...

Minä taas naureskelen näille suorakulmio pikkuarskoille, mitkä on ostettu 15 vuotta sitten espanjasta lomamatkalta (aika kestävät kylläkin). Vielä hauskemman näköiset ovat lasit mallia "sportti". ne ei oikein näytä hyvältä kenelläkään.

Itselläni lasit eivät ole aivan kokoa sanomatalo, mutta ovat ensimmäiset lasit jotka sopivat minulle. Nämä suorakulmiot taas ovat kamalat valtavien poskipäitteni kanssa.
Isoissa (kunnollisissa) laseissa on myös se hyvä puoli, että ne oikeasti suojaavat silmät kunnolla.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan turhaan haukut Parisin tissejä. Kivathan ne on. Ei mitkään semmoset tyypilliset suomalaiset "ootas mä heitän nää tästä olan yli tonne niin ne ei oo tiellä" tyyliset maata viistävät roikut.

Anonyymi kirjoitti...

Muakin välillä hävettää näiden idioottimaisten lasien pitäjät.
Ne ei muista katsoa peiliin ennen ulos lähtöä tai sit ne ei vaan näe itse miten naurettavilta näyttävät.

ja sit nää läskimahaiset pissikset jotka tunkee ittensä liian tiukkoihin housuihin ja jenkkakahvat tursuaa

voi yrjötys

Anonyymi kirjoitti...

Tyylinsä kullakin. Harmi jos et voi kaupungilla kävellä 'ärsyyntymättä' ihmisten vaatteista/asusteista. Sitäpaitsi ei 10-12 vuotias vielä ole yleensäkkään löytänyt vielä sitä 'omaa tyyliänsä'. Mitä tarkoittaa tuo "järkyttävät kamppeet"? Jos kyseiset lapset eivät olleet puolialasti niin en ymmärrä mikä siinä sitten oli niin järkyttävää? Varmasti omassa pukeutumisessasikin on jotain mikä järkyttäisi monia muita. Kirjoitus on vanha mutta oli pakko kertoa oma mielipiteeni asiasta.