sunnuntaina, heinäkuuta 22, 2007

Häpyhuulet jotenkin väärin?

Onks kellekkään tullu vastaan sellasta juttua että kun menee kuselle, niin se pissa ikäänkuin "vaeltaa" tonne melkein persposken puoliväliin asti? Onkohan mun häppärit eli häpyhuuulet sillon jotenkin huonosti? Sitten mun täytyy pyyhkiä toisella tavalla. Aika noloa, mutta en voi sille mitään.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

jep, paperiakin kuluu enemmän. Ärsyttävää.

Anonyymi kirjoitti...

Ongelma yleensä syntyy jos on tämäntyyliset häpyhuulet ja ne enemmän yhdessä kuin kuvassa:

http://www2.alastonsuomi.com/images/20170.jpg

Reipas häpyhuulten levittäminen virtsattaessa auttaa asiaan.

Anonyymi kirjoitti...

Se on todella ärsyttävää, paperia kuluu hirveesti. Miehillä on niin paljon helpompaa - letku esiin, kusemisen jälkeen kevyt ravistelu ja letku takaisin lahkeeseen ja se on siinä. Epäreilua. :/

Anonyymi kirjoitti...

teil naisilla on parempi orgasmi. muistakaa se ennen ku alatte valittaan :D

Anonyymi kirjoitti...

teil miehillä helpompi orgasmi, muista ite ennen kuin alat valittaan :D

Anonyymi kirjoitti...

No tosiaanki miehillä helpompaa: miten kuset pönttöön kun on aamulla armoton kusistondis? Entä kun olet kusenut puolijäykällä kalulla, niin onko kivaa kun kusi tippu kalsareihin vielä puoli tuntia kusemisen jälkeen?

Anonyymi kirjoitti...

joo! mulla ei ennen ollu tätä ongelmaa, se on tälleen 25v paremmalla puolella alkanut. kerran jopa lähti kusi vaakasuoraan pöntön yli lattialle! tosin istuin ehkä vähän huonosti jalat levällään, mutta silti! joku roti!!

Anonyymi kirjoitti...

Tytöt,te valittite häpyhuulten jotenkin väärin mutta,olen hulluna isot häpyhuulet,mielestäni ne on seksikäitä. teidän mielestä ärsuttävia,mutta kunniotan jos naisella on isot häpyhuulet.