maanantaina, heinäkuuta 30, 2007

Nappis.net

Hihih, jalkkisihmiset (?) ovat viime lokakuussa löytäneet blogiini. Heitä iljettää ja he haluavat minut lähetettävän Siperiaan. Lukekaa vaikka tästä mitä heillä on sydämellään - voivoi. No onhan se kauheea jos joku Heidän Lajiaan ei ymmärrä, sillä kuka tahansa joka ei ymmärrä jaloa jalkapalloa, on kakkos - ellei jopa KOLMOSluokan kansalaisia!

PLIIS!! ite ootte yksinkertaisia. Vitunko sillä on väliä vaikka kuinka palloilette, kunhan mun ei tarvi korvaani lotkauttaa moiselle!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nää sun jututhan on niin hyviä - kuin lukis uudestaan Garpin maailmaa! Mokomat ahdasmieliset sianrakon perässäjuoksijat.

Anonyymi kirjoitti...

Ehhehhee! Sielläpähän itkevät ku heille paljastuu ettei koko vitun maailma rakastakaan jalkapalloa ja pelaajia. Voi kauheeta kauheeta!

kesäkissa kirjoitti...

Eikös se niin oo, että se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa.

Sitä paitsi just oli tutkimus, jossa todettiin, että jalkapalloilu kutistaa aivoja, joten en yhtään ihmettele ääliömäisiä kommentteja.

http://www.tieteenkuvalehti.com/polopoly.jsp?d=157&a=2774

kesäkissa kirjoitti...

Ja siltä varalta, ettei tuo linkki toimi noin, niin tässä vielä se uudestaan. KLIKS

Paska Nainen kirjoitti...

Voi vittu miten hyvin sanottu anonyymiltä! Vähänkö nauroin täällä hei :D

N kirjoitti...

Aika viihdyttävä toi jalkapalloilijoiden kommentti. Nehän todistaa itse itsensä tyhmäksi siellä keskustelussa, ihan kuin Kesis totesi.

Bloggaus on taidelaji!

N kirjoitti...

Siellä joku mainitsi, että "vastaavia kommentteja" löytyy myös hänen lajistaan. Siis "vastaavia" mutta onko ne kuitenkaan ihan samanlaisia? Viitaten aikaisempiin syrjintäsyytteisiin suosittelisin tässä kohtaa olemaan mahdollisimman tasapuolinen kaikkia urheilulajeja kohtaan! Ettei vain kukaan tunne jäävänsä paitsi.

Anonyymi kirjoitti...

mä kyl ihan pidän futiksesta mut en välttämättä jaksais silti pultata ihan kohtuuttomasti tosta sun kirjoituksestas :D

Anonyymi kirjoitti...

Jalkapallo on ykköslaji. Sitä pelataan joka maailmankolkassa.