torstaina, lokakuuta 18, 2007

Blondatut naisviikset

Taivas sentään. Yhdellä työkaverilla, joka on mua pari porrasta ylempi = pomo, kasvaa viikset. Siis se on naispomo. Näyttäs siltä että ne olis vaalennettu. Mikäs siinä, mutta oikeesti, en VOI olla joskus tuijottamatta kun musta se on niin häkellyttävää. Se on vähän sellanen pyylevämpi ja lyhyt nainen, ja sillä on sellasia pieniä rumia lyllertäviä koiria. Ovat samannäkösiä.

8 kommenttia:

Creep kirjoitti...

Tämähän on ihan hyvä blogi, ku täältä näkee et oma blogi ei olekaan ihan huono !

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hyvä tämä blogisi:) Olen seurannut tätä melkein alusta saakka. Kyllä se vain niin on, että jokaisella on kaksi puolta. Vaikka töissä tarvitseekin olla asiallinen siististi pukeutuuneena, jokainen ihminen vetää rennommin kotonaan, ajattee joistakin joskus pahaa jne. Ei täydellisiä ihmisiä olekkaan:) Jatka kirjottelua useammin, tätä on hauska lukea.

Anonyymi kirjoitti...

Terveeks, mennää paneen, paskis. Juhannustunnelmissa ku näyttää menevän kaikki muutenki ;)

Anonyymi kirjoitti...

Oikeesti, mennään paneen. Sä oot varmasti hot.

Paska Nainen kirjoitti...

No en mee enkä tuu paneen. Mä panen vain oman käteni ja joskus ehkä miehenikin kanssa.
Ja totta vitussa olen HOT!

Anonyymi kirjoitti...

Ei paskis ole HOT. Sehän on ylipainoinen, hiukan elähtänyt akka jonka tissinaluset haisee hielle. Näpräilee mieluummin ittensä kanssa kun miehen. Juo viinaa kun lapset nukkuu/on poissa kotoa ja kattelee pornoa. Ou jee.

Paska Nainen kirjoitti...

^ Kateellinen.

Anonyymi kirjoitti...

Voi ristus mikä suodatin. Jos mulla olis tuollaanen, johon tarttuis kaikki molekyyliä suuremmat ärsyt niin hakisin köyttä, margariinia ja sopivan koivun. Käske värjätä ne karvat mustaks tai vihreäks jos kerran blonde ei kelpaa. Mutta et uskalla kuitenkaan..