torstaina, lokakuuta 30, 2008

Kaaritukien ongelmallisuus

Kun on tätä tissiää tässä. Ja tissiliiveissä pitää olla rautahäkkyrät eli kaarituet. No mullahan tänään töissä kesken palaverin napsahti poikki toisen tissin alta kaarituki ja se pisti sitten niin stanasti! Onneks oli oikean tissin alta eikä vasemman, olisin varmaan luullu saavani sydärin tai jotain. Pidin silmäpeliä yhden mua ylempänä olevan miekkosen kanssa, sellanen nuorempi heppu, en tiiä miten se sen tulkitsi mut yhtäkkiä kun nojasin eteenpäin ja kurkotin jotain (tylsääkin tylsempää) paperia kätöseeni niin tunsin kirjaimellisesti piston rinnassani :D Ilme varmaan aika hyvä, en sit enää kehdannu kattella sitä nuortamestä.

Vittu et noi kaarituet on vaarallisia ja pitäis kieltää laissa. Piste. Te lattarintaset tuskin niistä mitään tajuatte.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi luoja niin totta! Viimeisen vuoden aikana kaksista liiveistä pamahtanut kaari, ja voi jumalauta kun on muutenkin varastot vähissä ja joutuu jonkin aikaa käyttämään sitä rikkinäistä! Minkähän noille keksisi? Yritin vaan aina vääntää sitä terävää päätä poispäin ettei se niin pistäisi.. Huoh

Anonyymi kirjoitti...

Ja se on kanssa perseestä, että jos sen kaarituen ottaa pois, niin sitten toinen tissi on ylempänä ja toinen roikkuu.

Anonyymi kirjoitti...

Mulla ne tulee aina kankaan läpi ja kiipeää tissivakoa ylös tai pistää kainaloon. Ja vaikka rintsikat korjais, niin kohta kaari pistää taas.

en finne igen/ruotsinsuomalainen kirjoitti...

Ettehän te tiedä ongelmista mitään! Meikäläisen rintoja ei enää saa somasti esille edes vaikka laittaisi tuplakaaret.

Anonyymi kirjoitti...

CitizenMä en tajuu...mut olen ihan in love teikäläiseen. Anna palaa!!
Kille

Anonyymi kirjoitti...

Heh. Sellasia ne kartsarit on. Ystävällä kerran tunki kaarituk pois paikaltaan ja se tuli sitten sillai ihanasti läpi paidasta. Eli puoli kaaritukea törrötti pihalla. Kyllä me naurettiin!!!!!!!

en finne igen/ruotsinsuomalainen kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta!

mimosanam kirjoitti...

heipähei paskis. muistan kun monta monta monta monta vuotta sitten laitoin googleen "paska" ja tuli tämmönen blogi. olin ensin silleen "joky häriintyny muija vaaai?"
sit kävis pari kertaa uudestaan kattomassa ihan mielenkiinnoltani tätä blogia. juttuen taso ei ollut ihan minun ikäiselleni ei nytkään eikä pahemmin tule moneen vuoteen (hope so) olemaan mutta nauratti ihan hirveesti 8DDD en osaa yhtään sanoo oisko 2-3 vuotta? vai vähemmän vai enemmän? nyt kävin uudestaan kattomassa blogiasi, ja tääl se vielä on 8) tulen lukeen taas jatkossakin paskaas pps. poista toi sanavahvistus tosta-.-!!!! inhoon niitä 8D

Anonyymi kirjoitti...

tainnu tulla paskanen loppu??