keskiviikkona, lokakuuta 08, 2008

Paska syksy

Moi taas. Paskis täällä. Ei oikein innostanut tuo kesä blogailemaan enkä päässy kunnolla edes rannalle arvostelemaan niitä jotka on mua läskimpiä ja rumempia. Harmi.

Mut näin syksyn kunniaksi laitetaan kynttilöitä ikkunoille eikä polteta verhoja. Paskis-tädillä nimittäin on tässä tulossa paska syksy. Ollaan kesä otettu yhteen ja näyttää siltä että äijällä on joku toinen tai sit joku muu syy läheä tästä huushollista nostelemaan.

Mutta eipä hätää, oi uskolliset sosiaalipornistit, pidän ajan tasalla teitä siitä että pääseekö liki keski-ikäinen ämmä vielä sinkkuilusta ottaamaan kaiken irti vai miten käy. Hämähäkinseittejä pillunkarvoissa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva Paskis nähdä suakin taas! Mulla on kans toi pilluvärkki suunnilleen kohta kuroutunut umpeen.

Laita se äijäs mäelle, jos siitä on pelkkää surua ja murhetta. Olen kyllä aidosti pahoillani jos parisuhteesi menee persittä päin. Se on vähän liian paskaa

kinnunen kirjoitti...

Jesjes!

Vaikka itekki oon pitä bloggailusta taukoa niin silti paskiksen uusia kuulumisia aina odottaa ku kevättä pitkän ja loskaisen talven jälkeen;)

Kiitti ku oot takas!

Anonyymi kirjoitti...

Tulipa luettua kertaheitolla parin vuoden paskat. Nyt vähän harmittaa. Olis ehkä voinut säästellä vähän. Näyttää päivitystahti sen verran hidastuneen.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä vielä pääset railakkaan elämän syrjään! :D Me fanisi olemme täällä kannustamassa! Go paskis!