perjantaina, lokakuuta 20, 2006

Pieru

Joku halusi jutella pieruista ja pieremisestä. No sehän passaa sillä mua on pierettäny nyt varmaan viikon. Jotain mä olen syönyt erilaista. Tai sit en. Ehkä olenkin niin paska että alkaa eksessiivistä metaania kertyä suoleen.

On muuten noloa jos on jossain kylässä ja sit alkaa maha huutamaan ja vonkumaan. Kaikki tietää että joo tolla vonkuu maha, sillä on varmaan kauhee pieretys ja ilmaa mahassa, turvottaakohan sitä kauheesti, ja sit kaikki on kiusaantuneita eikä kukaan sano mitään. Sit ite alkaa muka puhumaan tai yskimään tai vaihtamaan asentoo kun maha metelöi. Ja jos se oikein äänekkäästi metelöi niin voi vittu sitä noloutta. Vaikak kuiteskin on ihan luonnollinen asia, toi flatus.

No mulla ainakin se kaasukupla vaeltaa persereiän ja suoliston väliä ja pitää sitä metakkaa mennessään. Varmaan muillakin. Sit kyläpaikassa koittaa livahtaa vessaan ja päästää hiljaisen pihhhhhhhhhhhhhh-pierun. Joskus se ei olekaan hiljainen. Ja mikä pahinta, jos se kaasukupla on ikäänkuin vetäytyny just kun istuu pytylle, se ei tuukkaan ulos ja olo ei helpotu.. sama saatanan suolikonsertti vaan jää päälle.
No sit on ihanaa kun lähtee kotio ja istuu autoon, voi päästää aivan unelmaihanat ja helpottavat jumalattomat pierut.

Oma pieruhan kyllä sitten haisee. Joskus haistelen peiton alla. Lapsena pieraisin sormeen ja haistoin sitä. Useasti. Useinmiten huomaa ettei se haise juurikaan tai sit se haisee sillain.. no ei miellyttävälle mutta omalle ja ei-pahalle.
Rakastan piereskelyä. Kokeilkaapas joskus maata mahallaan, perse pystyssä, sillain kontillaan. Mulla joskus aikanaan rupes pierettämään sillon ja sit sitä ilmaa meni sisäänkinpäin reiästä ja hölpötti oikeen mukavasti.

Pieruhuumori ei taas sinänsä muhun uppoo.

20 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kavereiden kanssa yhdessä piereskellessämme toistamme aina, että "se on luottamus, joka haisee".

Oikeasti, siinä vaiheessa kun on niin hyvä tuttu jonkun kanssa, että voi piereskellä yhdessä, niin sitten ei olla enää kavereita vaan ystäviä.

Anonyymi kirjoitti...

Entisenä pieru-yhdistyksen sihteerinä varoitan pistämästä tulitikkua p-aaltoon. Yks ukko teki sen ja kaasu räjähti p-suolessa ja kuolo.

Anonyymi kirjoitti...

Tiedän pariskunnan joka on ollu kymmeniä vuosia yhdessä eikä vieläkään piere toistensa kuullen. Siinä suhteessa on kyllä varmasti jotain muutakin vialla. Pierututtuushan on yksi luottamuksellisen suhteen edellytyksiä. Omat vanhempani tulivat pierututuiksi parin viikon päästä seurustelun alettua ja ovat olleet jo 18 vuotta onnellisesti yhdessä.

Anonyymi kirjoitti...

Nauroin tätä ihan kippurassa, mutta oon vähän kännissä. Oon kanssa varmaan sovinisti kun tää nauratti.
Mutta joo, tuttuja juttuja kaikki mitä kerroit. Ja oon sille niinku miespuolinen. Kerro vielä, että tuleeko naisille kanssa sellasia kakkaviiruja alkkareihin. Vaikka olet varmaan jo tätäkin asiaa kosketellut, mutta en nyt jaksa etsiskellä. Luulen että tulee. Mutta asiasta ei puhuta. Se on sitte sinänsä huvittavaa kun on kaikkia hienoja lingerii-mainoksia, mutta niissäkin satiineissa on irl kakkaviirut. Kakkaviiruja ei voi estää. Aina. Tai siis, itse vaihdan alkkarit joka päivä, mutta joskus on bad toilet day, ja kakkaa jää pyllyn reunoilla vaikka pyyhkii tjsp. Tää on kanssa jotenkin isänmaallista. Tai siis joteskin suomalaiskansallista. Että satiinipikkuhousuissa on paskaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä ammatissa on kaikkein pahinta jos pierettää luennolla. Sitä ei voi selittää oikein mitenkään. Se vielä jos kuulijoina olisi pelkästään miehiä, mutta kun nämä ovat lähes järjestään kuvankauniita neitosia. En kertakaikkiaan kehtaa päästää sisäistä äijääni valloilleen vaikka kuinka mahassa velloisi.

Miten ne, jotka juoksevat päivästä toiseen palavereissa jakkupuku päällä ratkaisevat tämän ongelman? Eikö kertaakaan tule mieleen heittää oikein kunnon töräytystä?

Oon muuten varma että Matti Klingekin piereskelee jossain. Täytyyhän sen. Todisteita vain kaivataan.

Anonyymi kirjoitti...

Kokeileppa maata vasemmalla kyljelläsi. Kyllä lähtee!

Anonyymi kirjoitti...

Samat sanat, kiitos päivän nauruista PN! Sanoiko joku vanha "viisaus" että joka pierun pitä se tautiin kuolee..?

Anon.3, parisuhteeni on 10v vanha ja mun mies ei piere mun kuullen. mä kyllä kehtaan mutta on se vähän vaivaannuttavaa kun toinen ei!
Anon.4, lausuit totuuden sanat, ruskeita viiruja ei voi totaalisesti estää, VARSINKAAN stringejä käyttävät naiset - kyllähän ne mahtaa olla epähygieniset ja haista hirveälle! Ja muka seksikkäät vielä... needless to say - itse inhoan stringejä.
Ja kuumakalle, jakkupukuihmisten ongelma ratkeaa just siten, että kotiin päästessään he purkavat kaasua aivan olan takaa. Oma ura-äitini päästeli estottomasti kotona ja se kyllä ärsytti, kun tästä huomautti hän valitti että jo on mokoma jos ei kotonakaan saa päästellä pieruja kun on koko pitkän koulutuspäivän joutunut kasvattamaan ilmapalloa sisällään.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan loistava blogi!! Löysin tieni tänne eräältä toiselta blogilta ja olen onnesta mykkyrällä!! Poistin heti suosikkiblogilistaltani kolme blogia; miksi lukea paskoja blogeja, kun on yksi näin hyvä!

Aloin miettimään uusiksi jopa lasten hankintaa, jos kerta on ihan normaalia ajatella äitinä kuten sinä ajattelet.

Paljon yhteneväisyyksiä: kusen aina suihkussa, saunassa ja uima-altaassa. Vesi jotenkin stimuloi pissarauhaset käyntiin. Piereskelen paljon, salaa myös kaupassa hyllyjen välissä, sekä leffateatterissakin. Sitten katson vihaisena syytellen ympärilleni, jos pieru vahingossa haiseekin pahalle.
Olen myös pierassut avomiestäni nenään, mitäs lähti leikillään haistelemaan:)

Likaiset fantasiat masturboidessa! Saisit kertoa niistä lisää!!
Aivan mahtavaa!!!

Anonyymi kirjoitti...

Se on "joka pierum pijättää sen taoti tavottaa". Sananlasku Puolangalta. Tunnettaneen muualtakin.

Onneksi omassa työhuoneessa on äänieristys, jos siellä piereskelee, ei kuulu joka paikkaan. Noloa vain on, jos haisee ja heti sen jälkeen joku opiskelija änkää kyselemään neuvoja. Jumalauta mulla on vastaanottotunti sitä varten, muulloin mää piereskelen!

Anonyymi kirjoitti...

Olen ekaa kertaa blogissasi ja taidan olla myös viimeistä kertaa! Sinä et taida muuta miettiäkään kuin kusta, paskaa, pieruja ja hikeä. Valkovuotoa ja kuukautisverta. Oletko oikeasti niin lapsi, että kuvittelet noissa jutuissa olevan jotain hihityttävän hauskaa? Voin kuule kertoa, että eritteet kuuluvat kaikkien ihmisten elämään mutteivat aikuiset ihmiset niistä jauha jatkuvasti, kuin kyseessä olisi joku ihmeellinen uutuus.

kinnunen kirjoitti...

Aivan vitun lostava blogi;) Ekaa kertaa lueskelin sun juttuja ja heti koukussa. Hienoa, jatka samaanmalliin!

Anonyymi kirjoitti...

Tiedoks vaan, että ei kaikki ihmiset kulje alkkarit viiruisina. Oikeasti, jos ihminen ei ole epänormaalin läski niin pyyhkiminen kyllä riittää! Lisäksi nykyisin on kaikenlaisia kosteita hygieniapyyhkeitä, joita voi käyttää apuna tarvittaessa. Ja on monissa vessoissa mahdollisuus alapään pesemiseenkin suihkulla.

Kun kaiken tämän muistaa, niin takuulla ei tule mitään viiruja minnekään! Ei semmoisia muutenkaan saisi aikuisilla ihmisillä olla, ellei siis kärsi pahasta vatsataudista.

dreaming of screaming kirjoitti...

kahdelle anonyymille: kyllä sitä saaattaa joskus tulla viivat alkkareihin, vaikka paino oliskin ihan normaali. kysy vaikka kavereiltas.

ja toiselle anonyymille: kyllä ne eritejutut vaan ovat niin hihityttävän hauskoja, oli sitten lapsi tai ei. luepas muutamia paskiksen saamia kommentteja ja totea itse.

ja oletkos sattumalta tullut ajatelleeksi, että eritteet saattavat naurattaa juuri siksi, että jokaisella ihmisellä on niistä jonkinlaista kokemusta? nimenomaan se yhdistävä tekijä naurattaa: "voi että tollekin kävi niin, mä oon aina luullut, että noin tapahtuu vaan mulle, onpa hassua."

ei eritteistä puhuminen tee ihmisestä yhtään sen lapsekkaampaa. voi tehdä jopa kypsemmän: aikuisen ihmisen ei tarvitse hävetä omaa ruumistaan ja sen toimintoja. kaikkien ruumis kuitenkin toimii useimmissa tapauksissa jokseenkin samalla lailla.

en tietysti tarkoita sitä, että eritteistä pitäisi puhua joka ikisessä paikassa, mutta paska nainen on - näin olen ymmärtänyt - blogi, jossa puhutaan nimenomaan tällaisista asioista. eikä sun tarvii sitä lukea, jos et haluu! mutta mä haluun, joten menepä vaikka kiristämään se nutturasi ja lukemaan vaikka jotain muuta.

Anonyymi kirjoitti...

Juuh, tämä ploki on aivan ihana. Keski-ikäisenä miehenä en voi kuin olla onnellinen saadessani tietää millaista se Aikuisen Naisen elämä oikeasti on: Tissihikeä, raskausseksifantasioita, kalsariviiruja. Alkasin varmaan vonkaaman sua, mut tykkään enemmän läskeistä muijista kuin riu´uista. Mut ehkä sä voisi alkaa vähän lihottaan... heh sen verran vielä, et jos liekkipieru pääsee leviämään peräsuoleen, ni sit ei oo kyl neitsyt ollu sillä sektorilla pitkään aikaan =D
t. Maukka

Paska Nainen kirjoitti...

Hei maukka, mä en ole riuku. Enkä ees keski-iässä :) Vähän yli 30 ei oo keski-ikä... Mulla on lapsentekoläskejä kyllä, että jenkkakahvaa pukkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Parisuhteen alussa on mahdollisimman nopeasti yritettävä päästä ns. pieruväleihin. Panttaamalla paskaa tuhoaa parisuhteen.
Itse seurustelin 90-luvun puolessa välissä tiukan seksipommin kanssa. Suhde kariutui yksinkertaisesti siihen, etten uskaltanut nuorena poikana työntää paskaa tytön seurassa. Petomaanin on vaikeaa liikuskella ns. normaalien maailmassa.
Nykyisen vaimoni kanssa pääsimme pieruväleihin nopeasti, ja nyt avioliitto kukoistaa hehkeänä ja suolistokaasut pääsevät ulos tarpeen vaatiessa.

Anonyymi kirjoitti...

Mistä tuo anonyymi tietää että ihmisiä ei ole tarkoitettu läskeiksi? Miten niin ihmisen kuuluu olla hoikka ja kaunis? Miksi ei ruma, joka toisi mukanaan sitä, että ihmiset olisivat paljon fiksumpia toisiaan kohtaan eikä kenekään tarvitsisi hävetä itseään?

Unknown kirjoitti...

minä on ulkomalainen nainen. minulla on tämä ongelmakin. En voi control my problem. sometimes I feel so shamed but I can not control. I do not kno hat happend to me, I am slim and I do not eat much. I know fart is not a polite thing but I can not control my stoomach. Who can helps? I am very shamed myself.

Anonyymi kirjoitti...

Pierutietoa visailumuodossa

Ryyni kirjoitti...

Sitä kutsutaan hudlaamiseksi. Monesti vahingossa paskat lentäneet housuun, kun iloisesti "hölpötellyt".