sunnuntaina, marraskuuta 05, 2006

Karvaluomi

Yks päivä kaupassa ollessa näin sellasen ihmisen jolla kasvoi aika iso luomi tai joku semmoinen, tossa korvan alapuolella tai niillä paikkeilla. Se ei ollu mitenkään rummanruskea, ainakaa paljoa, mutta siitä kasvo ihan käsittämätön karvapehko. Vielä varmaan mun ikänen tai alle 40 ainakin se ihminen. Ehkei se luomi vaivaa sitä? Tai siis miksei se vaivaa? Se oli ihan kamala :-o

Mun mielestä karvat naisten naamoissa on ällöttäviä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mun kaverilla on luomi poskessa. Ja siinä luomessa on YKS paksu, pitkä, musta karva. Tää tyttö on tosi nätti ja mun mielestä se tekee sen mielenkiintosemmaksi, että se kieltäytyy ottamasta karvaa tai luomea pois. Oon nimittäin huomauttanut sille siitä ja se sano nimen omaan ettei varmana ota sitä pois. Muuten semmonen tosi nätti ihminen ois jotenkin luonnoton, ilmeetön... tai miten sen nyt sanos... erottuupahan muitten nättien tyttöjen joukosta.

Anonyymi kirjoitti...

Tarkoitatko, että kaikki karvat naisten naamoissa on ällöttäviä? Mä olen tykästynyt omiin viiksiini,koska vaalennan ne joka viikko ja musta ne on tosi nätit, kimaltaa kauniisti kesällä ylähuulen päällä. Jos en vaalentaisi, voisivat olla aika karseat. Mutta sellainen vaalea nukka ja karvakin naisen naamassa voi olla ihan kaunista. Luomikarvat sen sijaan ei, hyi helvetti!

Toisaalta ylläolevan anonyymin pointti oli kyllä ihan hyvä, jos se itse tykkää, niin se voi sitä kaunistaakin. Ettei välitä muiden mielipiteistä ja kehotuksista.
-minh-

P.S. Se on säälittävää, että niin suuri osa kommentoi täällä anonyymina, onko jotenkin noloa lukea tätä, vai? Eikö arvonsatunteva bloggaaja/blogienlukija lue Paska nainen tilittää-blogia?