tiistaina, syyskuuta 18, 2007

Lisää pieremisiä

Aika pierupainotteista tämä...
No kuiteskin. Olin tossa muutama viikko sitten yhden työtoverin kanssa juttelemassa yhdestä jutusta kun hän äkkiä päästi pienen pierun. Samalla hänen ilmeensä ja perseensä kiristyi, hän hätkähti ja me molemmat tiedettiin et tilanne ol todella nolo. Mut sitten hän jatko juttua ikäänkuin mitään ei oliskaan tapahtunu ja mä olin kauheen empaattinen enkä kiinnitttäny huomioo. Molemmat tiedettiin ja mä päästin hänet häpeästä.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toi on aina mainio tilanne. Ymmärtäähän sen, että se nolottaa, mutta minkä sille mahtaa. En mäkään nyt tietty kaikissa tilanteissa voi asiaa kommentoida, mutta usein tapaan sanoa, että "meinas tulla pieru mutta imaisit takas niin että pärähti". Yleensä se vähä naurattaa, ja voidaan jatkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä siinä pierussa onkin niin noloo?
Kaikki tietää että jopa grace kellyt ja dianat teki sitä. Ei kai kukaan meistä (naisista ainakaan) päräyttele rehvakkaasti ja ylpeänä katso aikaansaamaansa reaktioo.

Mutta onhan se noloo jos se kiekasee yskästessä tai ponnistaessa.

Anonyymi kirjoitti...

Hervottomin blogi! Luen puoliammatikseni kaikkea ja täällä päästellään kyllä kaikkea muutakin kuin vain pieruja niin ilosella mielellä, etten moista muualta löydä. sunnuntai, elokuu 19, 2007 oli aivan huipputekstiä. Lisää!

Anonyymi kirjoitti...

"Ei kai kukaan meistä (naisista ainakaan) päräyttele rehvakkaasti ja ylpeänä katso aikaansaamaansa reaktioo" ai ei vai? Kyllä meillä ainakin. Usein. Sekä mies- että naispuoliset naiset. Joskus kyllä hävettää, jos onkin vieraita kylässä eikä muista.

Anonyymi kirjoitti...

No ehkä tuo piereskelyosasto otetaan keskimäärin liian vakavasti. Kun aloin seurustelemaan nykyiseni kanssa, niin löimme alkajaisiksi vetoa siitä kumpi päräyttää toisen kuullen ensimmäisenä. Sovittiin, että ekana pieraissut ostaa voittaneelle osapuolelle alushousut. No turpaanhan siinä tuli! Ei olisi pitänyt (sillä kerralla) lähteä lenkille hänen kanssaan ja luottaa, että välimatkaa olisi ollut riittävästi ja hän ei olisi kuullut ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Se joka pierun piettää, se pieruun hukkuu! Parempi pieru ilmoilla, kuin kymmenen sisällä. Pieru päivässä pitää missit loitolla.

Anonyymi kirjoitti...

Paskis on aivan loistava! Homot vittuun ja kissat roskiin. Saatana kävin eilen kangaskaupassa ja oli niin Vitun ruma myyjä, et piti lähtee vetämään. Kalanaama! Telttagrillaaja! Pitäis laittaa pää palamaan ja sammuttaa ruuvimeisselillä. -Life Sucks truly

Paska Nainen kirjoitti...

Nomuttaku mä tykkään kyllä kissoista ja homoista. Ja homokissoista!

Anonyymi kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=0XIGsf1z5Vk

Tätäkö tarkoitit, arvoisa PN?

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on kaveri joka on ollut naimisissakin jo pari vuotta miehensä kanssa, eikä ne vieläkään kehtaa piereskellä toistensa kuullen... Oon miettinyt että kauankohan se semmonen liitto kestää... Tai ehkä se kestää paremmin kun mun ja avomiehen, joka pieree ihan estoitta vaikka nimenoman pyytäisin oleen pieremättä...