tiistaina, syyskuuta 25, 2007

"No kun Japania on nii kool"

Tapahtuipa bussissa.

Kyytiin kapusi pari pikkulikkaa, just jotain ehkä seiskaluokkalaisia. Toinen niistä selitti toiselle jotain animepaskaa ja mä väänsin MP3-soittimesta lisää voluumia että mun ei tarvis kuunnella. No sit se otti suurielkeisesti vihkon esille missä oli jaappanialaista kirjotusta, ja toki huomioi faktan että kaikki bussin takaosassa näkivät kuinka on nyt niin cool ja iih että oikein JAPANIN kirjoitusta. Näemmä hän selvitti vieressäistuvalle typykälle kuinka näitä sanoja lausutaan ja kaikkea. Sitten alkoi animehahmojen piirtely. Ei kovin tyylikkäästi edes, mutta whatever. Mut kun kaikki japanilainen on NIIN ihkua että korvissa soi!

MIKÄ siinä oikein on?? Ärsytti.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oikeesti se kirjoitetaan COOL. Mutta siis Japani on osa Aasiaa ja niinkus tiedät, nyt on Aasia niin IN. Olethan kuullut Kiina-ilmiöstä ja Japani on siinä ihan vieressä.

Osaavat tehdä siellä Jaappanissa ihqui sarjakuvii ja ne hahmot näyttää vähän aasialaisilta ja vähän länsimaisilta eli ne on sit varmaan jotain euroaasialaisia mulattei?

Paska Nainen kirjoitti...

Voi vittu kai mä se tiedän että se on COOL. Tarkoituksella olis tommonen "erilainen" otsake. Mietis sitä.

Ja kuka niin väitti etä jaappania olis kooli? No huoh. Ainoo mitä ne tekee hyvää on animeporno tai joku heintailolitaraiskausjutut. Mut että ei vittu. Muuten se onkin aika perseestä.

Ettekä te sitä kieltä mihkää tarvi. Vain oman itsetuntone pönkkäämiseen "Hei kato siistii vittu mä osaan JAPANII hei, kattokaa, katakana, hirakana ja kanji! Sit mä meen taitsii-kurssille kun toi yks Annukka-Ulpukka kans meni, ne on niinku ihanan itämaisii juttuja!!11!"

Anonyymi kirjoitti...

Itse koen japanilaisen kulttuurin todella ahdistavaksi, suorastaan sairaaksi, kaikkine muinaisine penis-kultteineen (ei ole vitsi), kamikaze lentäjineen, harakirineen ja sitten on kirsikkana leivoksen päällä korkeat itsemurhamäärät.

Koko weeabooismi on vasta typerää.

mimosanam kirjoitti...

KOHTA TULEE KOREA MUOTIIN ET JEE 8D
korealainen hiphop ;DDDDDD se on japsujen uus iih d44h