maanantaina, syyskuuta 24, 2007

Stereotyyppi

Mä olen huomioinu katukuvassa eräänlaisen stereotyypin. Se on nuori nainen/teini. Sillä on vaaleat (yleensä harmaat) verkkarit, valkoiset lenkkarit (ehkä valkoiset nilkkalämmittimet tms). Paitana on melkein pehvan yli menevä ohut huppari, sen päällä aika ihonmyötäinen toppatakki tai vastaava paksumpi takki. Tukka on pikkuponnarilla "söpösti". Tämän kokonaisuuden kruunaa joku ihme muotiolkalaukku jotka on ihan perseestä koska jos niitä kantaa olkapäällä, ne vitun laukut on kainalossa! Näitä on ihan LIIKAA!
Tunnistatko itsesi? Jos tunnistat, älä stana käy lähelle kun en vittu jaksa kuunnella mitään justintimberleikkiä joka kuuluu MP3-soittimesta läpi!!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No sähän kuvasit vaan tyypillisen PISSIKSEN!

Anonyymi kirjoitti...

Heh, et taida asua kovin urbaanissa ympäristössä ;)

Anonyymi kirjoitti...

juu, niitä sanotaan pissiksiksi. Niitä on 99% nuorista naisista. Onneksi olkoon ;)

Anonyymi kirjoitti...

Samaa porukkaa taitaa olla nää "urheilulliset" eukot jotka käyttää college housuja -25C pakkasessakin.

Paska Nainen kirjoitti...

Itse asiassa asun suurehkossa kaupungissa. Kategorisoin nämä kirjoituksessamainitut ällökkeet ns. "sporttipissiksiksi" koska niitä farkku- pitkävarsikenkä- HELVETINISOaurinkolasisia tyyppejä täällä kans pyörii.

Yhtä massaa vittu kaikki!

Syy siihen miks nyt kirjotin niistä (ja avuttomasta huomiostani) on se että noi huppariveijarit tosiaankin tulee kolosistaan esille just nyt kun ilmat viilenee. Ja mun pissistoleranssi on JUST nyt täytyny.