tiistaina, helmikuuta 12, 2008

Pienet karvat

Mun yks lempipuuhistani eli salaisista paheistani on se, että tarkastelen naamaani pienellä taskupeilillä. Yleensä etsin jotain karvahaivenia, joskus törmään kiinnostavaan mustapäähän tai vastaavaan. Mut ne pikku karvat on älyttömiä! Mulla kasvaa tosiaan joissakin kohdissa haivenia, tai oikeastaan sellasia paksumpia karvoja siellä täällä. Nyppään ne aina pois. Tää on kuulemma aika yleistä naisilla, kaikki ei vaan huomaa. Onneks kulmakarvat ei kasva yhteen. Tossa kulmiksien välissä on joku kaks tai kolme karvaa jotka säännöllisesti nyppään pois.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joo, hyvä sun on kun vielä näät pikkupeilillä. Mä tartten halogeenivalot, suurentavan peilin ja vahvat lukulasit tohon karvanharventamiseen.

www.ritu.se

Anonyymi kirjoitti...

Pöh, tuo on nyt jotain ihan pientä.

Unknown kirjoitti...

Höhöö..oot saamut tuollaisen sisältövaroitus hässäkän,ennen kuin pääsee sivuillesi. Eli sivuihisi on noteerattu..HEH

Olli kirjoitti...

Itekkö oot tehny valituksen sivuistas mainostemppuna?

Jos et niin sitten täyttyy kiusanteon merkit. En mää ainakaan täällä mitään rasismia tai kansakiihotusta oo nähny. Kotiäidin perusangstia niinkun lähes kaikissa muissakin blogeissa..

Jos tää tähän menee niin täytyy kaiketi tasapuolisuuden nimissä alkaa valitella vähän yhdestä ja toisesta blogista. Aihetta kyllä aina sen verta löytyy..

Anonyymi kirjoitti...

Siistiä Paskis! Olen iloinen tämän kansakunnan tasosta, kun se on jaksanut ilmoittaa sinun blogisi, kun täällä puhutaan pilluröhnistä ja pierunhajusta!! Loistavaa!

Parasta kun saadaan kaiken maailman ämmät kuriin, etteivät vain puhu asioista niiden oikeilla nimillä!!

Ikuinen ihailijasi Maria

Paska Nainen kirjoitti...

Kyllä olen ihan itte omin sormin ilmoittanut tän.