torstaina, lokakuuta 30, 2008

No nythän se on selvää

Nyt kun toi oma eroamisasia tuli tapetille (mistähän vitusta toikin sananparsi on keksitty) niin mähän rupesin riehakkaaksi ja laitoin ihan piruuttani heti deittipalstoille ilmoituksia. Aika iso osa niistä vastauksista on sellasia "mennään paneen" -tyyppisiä ja kuvien perusteella äijät on rasvasia, puolikaljuja kaljamahasia suomi-iskelmää kuuntelevia pillunnälkäsiä ääliöitä joilla roikkuu kännissä farkut niin et niillä näkyy persevako ja lompakko melki putoo takataskusta. Unohtamatta toki sitä et ruudullinen kauluspaita pitää olla nappi-pari auki, ja etutaskissa kampa. Voi vitun juntit!

Ja mä kun luulin et voin alkaa revittelemään.

Yhden tuttavaperheen erosta ei ole kuin ihan pari kuukautta, ne eros tossa loppukesästä, ja nyt se äijä paneskelee yhden perheellisen naisen kanssa ja se mimmi vissiin antaa pimppaa sit jollekin varatulle miehelle.. voi helevatti.

Mut kyllä aika mukavasti vituttaa kuitenkin itteekin, nussikaa vaikka aidanseipäitä mun puolesta, mut antakaa mullekkin jotain! Nimi. "kuiva kausi jo pidempään".

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän sitä keppiä varmaan löytyy jos vaan ei ole ruma kuin ladonseinästä repäisty piru. Oivallinen sananparsi!

Anonyymi kirjoitti...

Tapetti-sanan käyttö käyttämäsi sanonnan ja vastaavanlaisten sanontojen yhteydessä juontaa juurensa aikaan, kun lähes kaikkia kankaita, muunmuassa pöytäliinoja kutsuttiin tapeteiksi. Joskus keskiajalla siis. Jos jokin asia "on tapetilla", on se sama kuin jokin "on pöydällä". Juurikin tuon pöytäliina-tapetti-yhteyden vuoksi. Tiiätpähän nyt tämänkin sit.