sunnuntaina, marraskuuta 05, 2006

Paskaviirustringit

Jopas nämä eritejutut nostaa keskustelua. Yks kommentoija sanoikin aika hyvin, että eritteet meitä yhdistää. Ei mun mielestäkään erittet ole mitenkään hahhah-hauskoja, mut luonnollisia. Tiukkapipoillehan on ihan turha muistuttaa että menkää helevettiin täältä narisemasta, kun ne salaa tänne kuitenkin tunkee ja lukee kämmenet hikisinä saadakseen olla ulospäin korrekteja. "Minä ja mieheni Alpo emme koskaan päästä kaasua toistemme kuullen, se on epäsivistynyttä, senkin moukat!" Muistakaa pikkurillin asento.

Mutta tosiaan, stringit ja paskaviirut. uskotteko muuten että yllättävän moni nainen käyttää stringejä ihan jatkuvasti. Ja miehetkin voi. Mutta eihän se helvetin takakappale-naru-mikälie kuulu siellä persevaossa ees olla! Kyllä se sinne luiskahtaa yhtälailla kuin ne Pirkka-puuterinväriset mummualkkaritkin. Että kyllä ne viirut siellä mummiksissa on samalla lailla kun stringeissä.

Jos mulla on stringit ja laitan ne pyykikoppaan, mä peitelen ne aina syvälle sinne koska nolottaa ne raidat. Tosin ei meillä ukko pyykkiä pese, mut jos vieraat kaivelee..

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Päiväkaffet on nyt näytöllä. Vitsit on hyvää juttua! Ekaa kertaa blogiis eksyin ja heti repsahtelen:-) Tsemppiä ja täähän on ihan totta!!!

Anonyymi kirjoitti...

Jaah. Kyllä huolellisella takapuolen pyyhkimisellä tahi pesulla voi ne raidat estää. Omista pöksyistäni en ole koskaan muutamaa pidempää metsäreissua lukuunottamatta moisia raitoja löytänyt. Huolellista puhdistusta se vaan vaatii.

Anonyymi kirjoitti...

Eipä oo viiruja mullakaan, pesen perseen joka paskalla käynnin jälkeen. Inhottaa jos joutuu paskomaan jossain missä ei voi pestä - siihen kun on tottunut, pelkän pyyhkimisen jälkeen jää "likainen" olo vaikka olis kuinka huolellinen. Onhan noita perseen pyyhkimiseen tarkoitettuja kosteuspyyhkeitä mutta se luonnoton kukkaistuoksu inhottaa vielä enemmän.

Paska Nainen kirjoitti...

Jokaisella on erilaiset perseet. Miettikääs sitä että jos siellä on jotain nystyjä tai pukamia, vaikee saada puhtaaks. Tai jos pierasee ja tulee edes yksikin muru niin kyllä se sotkee.
Mä luulen että tää on yksilöllistä.

Anonyymi kirjoitti...

Enpä ole noihin alushousujen paskaviiruihin kovin suurta huomiota kiinnittänyt vaikka varmasti niitä syntyy itselleni kun en aina jaksa ns. kittipaskan jälkeen pyyhkiä peräaukkoani kostutetulla vessapaperilla. Näin miespuolisena oman perseen pyyhkimistä ei myöskään ainakaan helpota tuo suhteellisen runsas karvoitus pakaroideni välissä - varmaan niihin karvoihin jää jotain paskakikkareita joskus killumaan.

Seksiä harjoittaessa siihen kyllä kiinnittää huomiota jos naisen peppureikä on likainen..etenkin kun höylää takaapäin ja muijan perse on siinä silmien alla tarkasteltavana. Ymmärtäähän sen ettei pikapanoja varten aina ehdi juosta suihkuun kuuramaan alapäätä. Vaan eipä pienet kakan tuoksahdukset ole ainakaan meikäläiseltä haluja vieneet.

Anonyymi kirjoitti...

No jo on sulla vieraita