sunnuntaina, marraskuuta 05, 2006

Takaraivobaskeri

Mikähän siinä on että selalset pikkumummelit haluaa pitää lyhyitä ja pemanentattuja hiuksia? Onko se joku globaalisti hyväksytty mummutyyli? En tajua. Ja sitten se että ne pitää sellasia hölmön näkösiä baskereita, ja ne baskerit on aina poikkeuksetta takaraivolla. Että kun sen hatun pitäis olla päässä, se onkin pystysuorassa siellä takaraivon päällä. Niin että ne ruskeeks värjätyt mummukiharat tosiaan hulmuaa sitten siellä päälaella kun mummu lykkii ostoskärryjä alennusmyynneissä.

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sen takia koska mummoilla alkaa olla jo aika ohuet hiukset, permiksellä ne sitten näyttää paksummilta ja ilmavemmilta. Näin mä oon tän ajatellut.

Anonyymi kirjoitti...

Aivothan toimii sähköllä ja vanhemmiten se toiminta sitten yleensä hidastuu. Joten se poistuva sähkö sitten kähertää ne hiukset semmoisiksi neekerin perskarvoiksi... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Meillä oli kotitalousopettaja, joka aina jaksoi vaahdota siitä, kuinka nuorten pitää muistaa käyttää pipoa. Kertoili myös kauhutarinoita (lue: paikkansapitämättömiä urbaanilegendoja) tyypeistä, joilla olisi pää jäätynyt vailla pipoa. Tämä oli siis kultaisella 80-luvulla, jolloin pipoa ei päässä pidetty. Nykyäänhän ongelma on toinen: pipoja ei saa pois nuorten päästä.

Tämä opettaja piti itse pipoa takaraivolla ja ajeli pyörällä Oulun paukkupakkasissa. Hänen aivoissaan ei ilmeisesti ollut otsalohkoja lainkaan. Tämä selittäisi myös kyseisen opettajan muut oudot tavat ja uskomukset.

Anonyymi kirjoitti...

Useinhan mummojen hiukset ei oo ruskeita, vaan jostain syystä VIOLETTEJA. Tätä en jaksa lakata ihmettelemästä. Se varmaan liittyy jotenkin harmaiden hiusten peittämiseen värillä, mutta miksi violetilla? Onko se joku muu väri, joka mummohiusten kanssa reagoi, ja muuttuu violetiksi? Outo juttu. Mutta katsokaa niitä, niin huomaatte! Teininä kutsuin niitä avaruusmummoiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Violeteista mummohiuksista olen tehnyt seuraavan havainnon: se alkaa olla menneen talven mummomuoti. Nykyään törmää oransseihin permanentatuihin miltei useammin! Tiedä sitten häntä, onko se paikallinen 'muoti' vaiko vallan kansallinen. Voisin kuvitella kuinka Lyyli kertoi Eka-marketissa olevan hieno huisväri alennuksessa (koska sitä ei muut osta). Ja Lyylin kaverit levittivät sanaa.. Pientä käyttöohjetta ei näe lukea, joten joka mummo on mennyt löylyihin vaikutusajaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Uskoisin että violetti väri johtuu hopeashampoosta. Se on tarkoitettu blondatuille ja harmaille hiuksille, poistaa keltaisuutta, kirkastaa harmaita ja sillä voi myös värjätä hiuksensa violeteiksi. :)

Mummot ei vissiin lue käyttöohjetta ja jättää mömmön päähän hetkeksi, jolloin se värjää hiukset.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa kuulla, että sille on joku oikea syy. Oon niin monta vuotta pohtinut tätä.

Anonyymi kirjoitti...

Jotkut ruskeat sävyt myös muuttuvat violetihtaviksi haalistuessaan, ehkä sitten etenkin harmaissa.

Anonyymi kirjoitti...

Usko pois, viidenkymmenen vuoden päästä sinunkin tyylisi tulee naurattamaan nuoria. Muistele silloin näitä nyt heittämiäsi kommentteja, jos niitä dementialtasi ylipäätään muistat.

Kuten täällä on sanottukin, vanhemmiten monilla naisilla hiukset eivät enää ole kovin paksut. Irvailemasi mummelit saattavat sen vuoksi haluta permanentin, antaakseen siis tukasta tuuheamman vaikutelman. Jos olisivat ilman permistä, niin sitten varmaan irvisit kaljuja naisia, eikö totta?

Baskerit ovat suhteellisen edullisia, moneen säähän sopivia hattuja. Siksi varmaankin mummelit suosivat niitä. Mikset kysy vanhuksilta miksi kulkevat baskerit päässä, jos se sinua niin paljon vaivaa? Tuskin tätä blogiasi kukaan 8-kymppinen lukee, eli täällä on turha marmattaa asiasta.

Jäi vähän paha maku suuhun tästä postauksestasi. Ikävä kirjoitus.

Paska Nainen kirjoitti...

No en mä täällä marmata siksi että ne mummut lukisi tätä blogia tai että mä yrittäisin muuttaa maailmaa.
En ole tosiaankaan ainoa joka on muomannut permanenttimummut baskereineen. Ei mua se permis tai baskeri yhtään haittaa! Kunhan äimistelin että se tosiaankin on "mummutyyli".

ps. se paha maku on sitten se paskan maku siellä suussa. Ei lähde harjaamalla.

Anonyymi kirjoitti...

Ja v*ttu että noon laiskojaki nuo mummelit, ku ne ei ees jaksa silittää ihoaan joka pesun jälkeen...*murahtaa*

Anonyymi kirjoitti...

Olin kaupassa ja eräs mummo marmatti kamalalla käkätyksellä. Hän oli ostanut alennuksesta "ruskean sävyn jossa vivahteli violettia"
Mutta väristä oli tullut porkkanan iranssi. Onneksi naisella oli "värjättyihin hiuksiin LISÄ VIOLETTI" pakkaus ja taiteili itselleen taas ruskeen lilan tukan.
xD

Tyttö 13 wee

Anonyymi kirjoitti...

Tee ootte nyt liian nuoria, ettekä muista Pirkko Liinamaata -Mummoidolia numero 1. Levyraadista. Hän opetti, että sininkään tukka ei oo mummoilla paha, saati sitten violetti.