torstaina, syyskuuta 07, 2006

Se tietää kaiken

Meinaan naapurin vanha pariskunta. Voi hyvä helvetti. Meillä on sellanen vanha talo ja vaha piha ja vanhat naapurit. Tossa jotain kukkapenkkipuuhaa tein niin naapurin vanhapariskunta tuli neuvomaan vittu taas ihan kaikessa. Oikeesti! Siis miten tommosille ihmisilläe,jotka on varmaan yksinäisiäkin, sanoo että sori mut tää on mun piha ja mä en vittu kerkee tehä kaikkee mitä eläkeläiset kerkee. Että mua otti pannuun.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olispa ihanaa kun meidänkin naapurit tulis tuolleen vaan jutteleen mutta ei ne kehtaa täällä päin suutana avata.

Anonyymi kirjoitti...

Otan osaa. Meillä myös eläkeläispariskunta naapureina. Ja kaikenlaista ohjeistusta tulee, mitä meidän tulisi omalla pihallamme tehdä ja käyttäytyä. Hermot menee. Ihan pepusta.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, kerro lisää! Virkistävää lukea sun juttuja. Kiva taas havaita että virallisen positiivisuuden takana muillakin on aggressioita. Ja kuka kaipaa haliblogeja, joissa eletään mukana ja lähetellään terveisiä...

Anonyymi kirjoitti...

Sama täällä. Vaihdoin laturia autoon niin kyllä neuvojaa riitti. Olen sen verran hyvän kasvatuksen saanut ettei viitsinyt ajaa poiskaan. Kyllä juttuseuraa kaipaa muttei silloin kun pitäis keskittyä johonkin.

Anonyymi kirjoitti...

Mä ainaskin kaipaan haliblogeja kun kaikissa vaan valitetaan ja ollaan töykeitä. Tämä kyllä on upea ja rehellinen blogi mutta toisaalla on ihanaa halita ja lähetellä terkkuja positiivisessa hengessä.
Hyvä että on muutama tälläinen mutta loput saisi olla haliblogeja!

kummastelija kirjoitti...

Meillä on tavattu sanoa pihaltaan voikukkia yksitellen irrottaneelle naapurille sanoa että tervetuloa vaan meidän puolelle jos haluaa välttää tuulen mukana leijailevat siemenet. Ja samalla kerrottu, että voikukkien repiminen ei ole ehkä ihan ensimmäinen homma joka meillä kesällä tehdään, että lähteehän ne leikkurillakin.
No, ei ole naapuri tullut. Tervehtii kuitenkin vielä.
Rivitalossa asuessa talon eläkeläiset huolsivat meidänkin kukkamaata. Hyvä niin. Eri aikoina eri kiireet.

Anonyymi kirjoitti...

Meitä on moneen junaan. Mä diggaan enemmän tästä.