torstaina, elokuuta 31, 2006

Rekkalespo

Yks Suomen rumimmista julkkiksista (mun top tenissä aika lähellä Hjallis Harkimoa) on Saimi Nousiainen. Riukulaiha kulmakarvaton tosi poikamaisen vartalon omaava mikäliemalli.

Musta on ihan vitun turha tommosella lärvillä ja ei oikeasti mitään merkittävää saavuttaneena tulla lässyttämään että suomalaiset naiset olis miesmäisiä. Pseudojulkkikset tietää kaiken paremmin??

Musta tässä kuvassa näkyy aikas hyvin etä Saimi itte on ihan miehen tai jonkun nuoren pojan näkönen!

Mä pelkään niitä sellasia rekkakuskilespoja. Butcheiksi ne kai itteensä kutsuu. Varmaan pelkään just siks kun ne on niin äijiä ja ei mun silmää miellytä niinku naisena ollenkaan. Välttelen. Niin ne on kyllä miesmäisiä ne!

26 kommenttia:

Hetel kirjoitti...

Just luin suomi24:stä mitä toi oli jauhanu, rupes niin suunnattomasti vituttamaan! Puhukoon huora vaan omasta puolestaan, en ole koskaan nähnyt noin rumaa naista! Paska Nainenkin tilanteen tasalla, pisteet hänelle.

Anonyymi kirjoitti...

Mua ärsyttää, kun tää muija kehtaa valittaa, että suomalaiset naiset on lyhythiuksisia meikittömiä, housut jalassa. Parempiko olisi, että näyttäisimme kaikki venäläisille huorille korkeissa koroissa minihameissa huulet punaisena? Kiitos ei. Naisellinen voi olla ilman, että on kauheessa pakkelissa. Tyhmä akka on, eikä todellakaan edes kaunis. Hirveä variksenpelätin miehenikin mielestä.

Paska Nainen kirjoitti...

No hyihyi hetel, eipäs huoritella kun se on niin teiniangstista paskaa.

Mut joka tapauksessa siis PLIIS, vittuako sitä tarttee tommosen anoreksiairvikuvan lyhyine hiuksineen mistään naisellisuudesta puhua? Mä en edes tiedä yhtään miestä kenen mielestä Saimi lis edes hivenenkään hyvännäkönen. Saati naisellinen. MUOTOJA pitää olla että ees naiseks tunnistaa.

Anonyymi kirjoitti...

Saimilla on sen verran bassoäänikin, ettei pääsis naiskuoroon lain.

Anonyymi kirjoitti...

En o ikänä tuollasesta harakasta kuullut. Varmaan joku tosi iso aukko sivistyksessä. Mut hui on se aika karjun näköinen naiseksi. Vähän samaa näköä kuin Laura Voutilaisessa.
Taitaa olla enemmän mieshormoonia tuossa ku monessa miehessä itessään.

Anonyymi kirjoitti...

Hei... Saimi on saanut itsensä paksuksi. Kai se siitä päättelee olevansa naisellisuuden huippu, jolla on vara arvostella toisia. Siunastussa tilassahan hän ei ole niin lauta..

Anonyymi kirjoitti...

Saimi on veistetty ohkasesta kelopuusta vanhalla huonosti terotetulla "Bilnäsillä".
Ja tää on sit miehen kanta ja se on se, että tossa diivassa ei ole naista edes pienellä kirjoitettavaksi. TURHA JULKKIS!

Anonyymi kirjoitti...

Joo, laura ja saimi ne yhteen soppii...

Molempia olen inhonnut aina. Drag -versiotkin heistä saattaisivat olla kauniimpia ja naisellisempia.

Hetel kirjoitti...

Huorittelen jos huvittaa. Löytyy paskoja ihmisiä enemmänkin, usko pois

Anonyymi kirjoitti...

Huora on nainen joka antaa maksusta. Onks Saimikin maksullinen nainen??????

Anonyymi kirjoitti...

Niimpä niin, eiköhän toi huorittelu ole jo liikaa, munki mielestä huoraa voi käyttää vaan maksullisesta naisesta eikä Saimi tietääkseni ole elantoaan selällään tienannut, mutta minkäs näille nykynuorille voi, kainlaisia sanoja suusta päästetään vaikkei niiden merkitystäkään tiietä. Voe voe!

Anonyymi kirjoitti...

Ja vielä jos tarkennetaan, niin mieskin voi olla huora ja antaa maksusta.
Kumma kun naiset toisiaan niin innolla huorittelevat,omia ystäviäänkin. Miehet huorittelee yleensä vain kun nainen tosiaan antaa aihetta huoritella.
Ootte te naiset outoja otuksia!

Anonyymi kirjoitti...

Hei nyt ihan eksyitte aiheesta!? Puhehen oli siitä, että Saimi on Ruma! Kuulin ystävältäni, että Saimi on leikkauttanut vähän aikaa sitten sellaisen Todella hirveän lyhyen 80-luvun superstylen tukkaluomuksen.....
Kiva kun tulit takaisin kiireiltäsi päiviäni piristämään! :)
Yks mun ystäväni aina Ahdistelee mua, että jos en oo kiltti sille mun täytyy alkaa Neiti Nousiaisen ParhaaksKaveriks!?

Anonyymi kirjoitti...

Pientä rajaa nyt hei! Mitäpä siitä, jos yleisesti haukutaan miehet, joilla on tissit, tai liikalihavat naiset. Mutta eikö kuitenkin pitäisi julkisella palstalla jättää rauhaan ihan yksittäiset ihmiset.
Todella ikävää ja ala-arvoista käytöstä aikuisilta ihmisiltä, julkisesta roolista huolimatta Saimikin on ihminen, jolla on inhimilliset tunteet ja kyky pahoittaa mielensä. Tuskimpa hänkään on päässyt ulkonäköään valitsemaan, enemmänkin meidän tavallisten tallaajien pitäisi ihailla naista, joka on jaksanut tehdä töitä menestymisensä eteen eikä aina vain morkata.

Kyllä nainen on naisen pahin vihollinen.

Paska Nainen kirjoitti...

No paskaaks se Saimi sitten turhakejulkkis-statuksensa kanssa arvostelemassa muita?? On siltä muutakin paskaa lipsahdellu huulilta. Ja julkkikset on julkkiksia, ne on silmätikkuina, ja julkisesti puhuu näköjään vaikka mitä sylki suuhun tuo.

Olenhan mä parjannut "taviksiakin" täällä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo samainen Saimin idioottimainen kommentointi Iltalehdessä sai myös mut tarttumaan kynään: http://trends.typepad.com

Sainphan inspiraation myös Tallinnan matkalleni. Videoblogia Tallinnalaisten naisten naisellisen "ihanasta" pukeutumisesta luvassa lähipäivinä.

Anonyymi kirjoitti...

Ei voi olla totta, mitä sontaa suomalainen nainen kirjoittaa maanaisestaan, en olisi uskonut, miten puukotatte toisianne, ei ole tulevaisuuttaa tässä maassa naisasialla, kun lukee teidän kirjoituksianne. Te olette vain kateellisia. Haluaisinpa nähdä teidät kaikki ilman meikkejänne, niin voitaisiin vähän arvostella. Ei se Saimi niin ruma voi olla, koska on saanut kävellä ihan oikealla cat walkilla. Paska nainen jälleen kerran todistaa omaa suurta typeryyttään ja idiotismiaan.

Anonyymi kirjoitti...

Jep, Saimilla menee noi kommentit vähän överiksi välillä. Kannattais vaan olla tarkkana, ettei pilkka osu omaan nilkkaan (ettei taas joku työnantaja hermostu, niin kuin siinä Jokapoika-jupakassa).

Anonyymi kirjoitti...

Ei butchit voi olla niin pelottavia kuin Saimi Nousiainen!

Anonyymi kirjoitti...

P.S. Edelliseen jatkoa:

jos viilataan pilkkua, harvat "butchit" itse kutsuu itseään sillä nimellä, se on ympäristön keksimä määrite miehekkäälle naiselle.

Paska Nainen kirjoitti...

Vittuakos se anonyymi sitten täällä mellastaa jos ei kerta jaksa mun mielipiteitä?? Mun blogi, MUN mielipiteet.

Ja mitä helvetin selkäänpuukottamista se on että on sitä mieltä ettei Saimi ole YHTÄÄN kaunis??

Sitäpaitsi, Saimi on meikit naamassakin aika jyrkän näkönen naiseksi, siis oikeesti tosi kauhea. Ja aivan liian laiha. En tunne ketään miestä kenen mielestä Saimi Nousiainen olisi pätkääkään kaunis. Pikemminkin päinvastoin.

Mä en kadehdi tippaakaan.

Ja lopuksi voisin kyl todeta että muotimaailma on nii vitun kieroutunut että tuommosia luikeroita edes näytetään. Uskotellaan että kaikki vaatteet on hernekepin nokassa paremman näkösiä. Meitä siis kusetetaan toisinsanoen aika hyvin...

Anonyymi kirjoitti...

Miehenä minusta on jees, että naiset pitävät toistensa ulkonäöstä huolta ja nalkuttavat toisensa takaisin riviin, oli siellä rivissä sitten huoria tai harakoita. Sama mulle, aina sieltä kuitenkin saa. Eipähän tarvitse kuluttaa jaksamista naisen kouluttamiseen ulkonäkönsä suhteen, mutta eipä se (ne) mitään oppisikaan, uppiniskaiset jäärät.

Anonyymi kirjoitti...

Myyhän se Saimi itseään - ei seksiin vaan johonkin mitä ne mallit nyt tekee. Ja kyllä butch on ihan lesbokulttuurissa käytetty määre, jolla ihmiset kuvaa itse itseäänkin.

Anonyymi kirjoitti...

Saimi se taitaa vaan tahallaan ärsyttää...saa lisää julkisuutta kun haukkuu Marimekkoa ym.. Ja paljon puhetta saakin aikaiseksi. Mutta ruma on Saimi, sitä itsekin pohdin eräs päivä.

Anonyymi kirjoitti...

Saimi se taitaa vaan tahallaan ärsyttää...saa lisää julkisuutta kun haukkuu Marimekkoa ym.. Ja paljon puhetta saakin aikaiseksi. Mutta ruma on Saimi, sitä itsekin pohdin eräs päivä.

Anonyymi kirjoitti...

Tottakai Saimia saa arvostella ja sen ulkonäköä "haukkua", onhan se julkkis, malli ja lausuu ihan älytöntä paskaa suomalaisista naisista ja heidän kauneudestaan tai sen puutteesta. Kannattaisi ensin vilkaista omana peiliin ja vasta sitten alkaa vikistä...