perjantaina, lokakuuta 20, 2006

Liikenneurpot

Jouduin tossa ajamaan kolmisensataa kilometriä. Tuli taas huomattua että kyllä ne helvetin mersu-urpot pitäis yks toisensa jälkeen piestä pajunvitsalla raidallisiksi. Siis mikä jumalauta siinä on, että täytyy ajaa (missä tahansa) ihan takapuskurissa kiinni?? Ja ihan pakko on ohittaa tietenkin vaikka mun edessäkin ajo muutamien autojen plus rekan letka. Mutta mersuäälilöö ottaa kaaliin se että mulla on turvaväli ja mä ajan rajotusten mukaisesti. Kun hänhän voi kaljamahansa ja vatsahaavansa kanssa menettää melki 30 sekuntia, ellei jopa 1 minuutin elämästään kun mä kuhnailen ja olen ämmä siinä tiellä. Hyvänen aika sentään.

Sit oon huomannu semmoisen jutun että tietynmerkkisillä autoilla ajavat tietynikäiset äijät on niitä kusipäisimpiä ajajia mitä liikenteestä löytyy. Ei helvetti! Sitä ollaan niin vitun sikariporrasta ja parempaa ihmistä että ei TARTTE noudattaa mitään sääntöjä eikä käyttää vilkkua eikä ETENKÄÄN maalaisjärkeä.

Autokoulu kolmevuotiseksi, prkl!

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Seuraavalla kerralla: pieni jarrutus kun Mersu on perseessä kiinni. Ja sitten vaan korvauksia peräänajosta. Mulla teki kerran mieli tehdä tuo mutta takana oli kerrostalon kokoinen kuorma-auto. En viitsinyt...;)

Anonyymi kirjoitti...

Kaiken huipuksi nuo kaasuttelijat eivät tajua, että moni heidän ns. loistava ohituksensa taatusti päätyisi kolariin, ellei ohitettava ohitustilanteessa hiljentäisi vauhtia _todella reippaasti_ päästääkseen suharin eteensä. Kiesus.

Anonyymi kirjoitti...

tai sit on vaan huono kuski

Anonyymi kirjoitti...

Meikä on kans huomannu tuon merkkikohtaisen autoilukäyttäytymisen. Jos joku ajaa miten sattuu, niin 90% varmuudella se on mersu tai bemari. Tosin nyt olen havainnut muutaman skoodankin tekevän samalla lailla. Jotkut eivät vaan osaa.

Anonyymi kirjoitti...

Äh, psykologiset testit autokouluihin. Jos ei resurssit riitä, niin ei ole korttia ajamista.

Espooseen tulis varmaan ton jälkeen aika vikkelään metro...

Webs

Anonyymi kirjoitti...

Joku joskus sano että mitä hienompi auto sitä rumempi ja ällöttävämpi äijä sitä ajaa = totta =)

Anonyymi kirjoitti...

Häh?
Noi mersuthan mua just vituttaa kun ne ei pääse liikkeelle. Ja jonon keulassa on aina takuulla mese

Anonyymi kirjoitti...

Se vituttaa eniten autoilijoita, jotka vain eivät voi ajaa lähemmäs 20v vanhan auton takana ja ohi lähtiessään eivät pääsekään ohi. Itse sotken kaasua sitä mukaan enemmän mitä mersukuski pyrkii ohi. Yleensä loppuu mersulta pokka 160km/h kohdalla ja vaihtaa kaistaa sittenkin takaisin taakseni. Vituttaa vaan kun pitää aina mennä ohi kun on vanhempi auto edellä.

Anonyymi kirjoitti...

Ne turvat kiinni kommarit. Miten vitussa jaksatte aina itkee joka saatanan asiasta ? :D

Anonyymi kirjoitti...

Mersut ovat hankalia, koska kuski voi olla a) pappaetana tai b) hurjastelija. Auton iästä ja perämerkinnöistä kuljettajan tyyppiä ei voi päätellä. BMW ja Audi kuskit ovat sentään lähes aina b) vaihtoehtoja. Tänäänkin oli vanha Mersu liikennevaloissa lähdettäessä viereisellä kaistalla ja ajattelin sen lähtevän sen verran hitaasti, että ehdin hyvin koukata ko. auton eteen ryhmittyäkseni oikein seuraavaan risteykseen. Sainkin polkea kaasua sitten ihan tosissaan, ettei Mersu tullut takakontista sisään. Itselläni on sentään autossa isohko V6 ja reippaasti yli 200 hevosvoimaa eli ei se Mersukaan kovin laiska vekotin ollut. Autoni on kyllä "Made in Japan" ja maksoi todennäköisesti uutena enemmän kuin tuo kyseinen Mersu. Se varmaan hermostutti tuon papparaisen esittelemään oman autonsa kiihtyvyyttä.