keskiviikkona, heinäkuuta 05, 2006

Jaa ette usko vai??

Anonyymikommentoijat on hauskoja. Niitä vituttaa se että tätä blogia luetaan koska tämä on niin "ala-arvoista". Toisaalta ne samat tyypit tulee kauhistelemaan tänne tätä samaa paskaa joka ikinen päivä, toivoen löytävänsä lisää kauhisteltavaa. Miksi? No ihan siksi koska ne salaa kuitenkin samaistuu kaikkeen tähän paskaan eikä ne uskalla myöntää sitä. Edes itselleen. "HYI minähän en alennu moiseen!" Se on kuulkaa niin että jos ei kestä elämän realiteetteja jotka on karsittu perseennuolentakuoresta pois, niin ei ole sitten mikään pakko lukea tätä blogia. En ole kutsuja jaellut.

Miks kirjotan näin? Halusin vain. Halusin ottaa "lomaa" siitä hemmetin virallisesta ja asiallisesta jokapäivätekstistä. Tavallisesti sitä joutuu vaan kirjakielellä ja vieraalla kielellä ja blaa blaa väkertämään, mutta nyt vedän perkule ihan ranttaliks enkä mieti mittään. Arvatkaa mitä? Naurattaa kun porukka viitsii sitten vielä vinkua huonosta kirjotusasusta. MITÄ SITTEN? Ei ole nyt tarkotus olla apurahanhaku-kirjakielellä perseennuolentakilpailussa. Sitä on ihan riittämiin töissä.

Ja kyllä. Olen NIIN paska nainen että koen olevani paremmin koulutettu kuin "naapurin maire-orvokki" joka kävi amiksessa suurtalouskokkilinjan 80-luvun lopussa. Ja ettei nyt vaan alkas kukkahattutädeillä ja muilla pipo kireellä kulkijoilla taas ottaa sydämestä, sanon että VERTAUSKUVALLISESTI. Mun ala ei ole selalsta paskaa että "parilla kirjatentillä tutkinto". Aika kaukana siitä. Mutta siittä en enempiä puhele koska aion edelleen olla anonyymi paska nainen. Ettäs tiiätte.

Nyt kaikki vaan pihalle ottamaan aurinkoo ja saamaan melanooma.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Väärällä jalalla...

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Paskis! I SOOOOO agree! Painukoot vittuun ne jota ei kiinnosta. Varmaat samat naamat valittaa täällä, jotka kitisee että telkusta tulee jotain moraalisesti epäilyttävää ohjelmaa. Toosa kiinni helvetti jos ei kestä kattoo!

Sen verran kyllä pakko kritisoida suakin, et älä nyt helvetti jaksa noiden puun takaa huutelijoiden kommentteja edes lukea. Ne voi rauhassa harrastaa tota runkkaustaan, ei fiksujen kannata kiinnostua alempiensa kitinöistä.

Rauno Rasanen kirjoitti...

Eka kontakti Paskis, mutta mä paan silti hampaat yhteen ja rupeen skulaa Pula-Ahoo.

Terve kuntit! Nyt on ilmestynny meillekin ihan ehta Dooris. Mä en vielä tietä, mutta hyvältä näyttää.
Taitaa olla rakkautta ensi silmäyksellä - ih liipe tih sano Ankela Märkkel mulle viime viikolla Saksa-matsin jälkeen...

Ai mitä sanoit armas P? Joo - pahoilta jätkiltä munat pois tai linnaan...Sopii mulle, koska mä olen neutraali lintueläin.

Eihän sitä neutraali lintunen muuta tarvitse ku nyrkin kokosen terskan...

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä paskis! Oot jo toisena luetuimpien listalla! :)

PartyFlickan kirjoitti...

Onpas terapeuttista lukea jonkun muun angsteista :)

Paska Nainen kirjoitti...

Armahin tekopyhä: KYLLÄ. Ajankohtainen pikkupatakakkonen on toki kauhean raaka ohjelma.

Rauno: Olet ihanasti sika mieheksi.