torstaina, heinäkuuta 06, 2006

Tissihikeä

Aika törkeetä. Tissien alta hikoilee, ja se hiki haisee eltaantuneelle. Tisseihin muodostuu myös pieniä nystyjä, joista joskus saattaa kehkeytyä oikein mojova finni. Jos teillä armaat miehet on ihan pikkutisuisia naisia, asia ei koske teitä. Mutta jos vähänkin roikkuu niin takaan että tissejä tarkemmin tarkastellessa huomaatte että karvatuppi onkin nysty/mustapää ja että tissien aluset haisevat - varsinkin tällaisilla ihanilla helteillä.

Onkohan joku muukin muuten huomannu sen että joskus pikkuhousut haisee hikihelteillä ammoniakille? Minä oon kyllä ahkera peseytyjä että ei se siittä kiinni ole. Haistelen omia pikkupöksyjä joskus, sillon kun niissä on tähmää, jotenkin se on kai sellanen primitiivinen juttu että hajusta tietää onko jotain pielessä. Se ammoniakin haju tulee muuten kupeista eikä pimpsasta.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä käy naisia kateeks! Ne on niin helekutan kätevät nuo riiputtimet!!

Siihen kun tissin alle vaan lässäyttää niin saa heleposti puoli ostoskassia kannettua ja ihan iliman käsiä! Vielä jos niitä näppylöitä niin nehän sellasen karheen pinnan, kyllä ote pitää!

Anonyymi kirjoitti...

suihkautapa aamulla pesun jälkeen hajustettua deodoranttia tissien alle, niin eipä haise ainakaan puoleen päivään.

Anonyymi kirjoitti...

Anna palaa vaan! Älä suotta selittele saati anteeksipyytele.. ei sovi sun tyyliisi! Tää on pitkästä aikaa yksi blogi, jota on hykerryttävän riemukasta lukea..! Perkuta kun mää jo luulin, että kaikki viksut ihmiset on häipyneet jonnekin kesälaitumille pylsimään ja voikukkia keräämään..

Ja jos mää sanon sua provoksi niin ota se kehuna, sillä sitä se todellakin on! Täällä on huutava pula räväköistä kirjoittajista, sellasista.. joitten jutut saa aikaan keskustelua ja kommentointeja.. Lässynlässynnitinativoikunkivaa - kirjoittajia on sitten sen vitun saatana satamiljoonaa.

Mutta sitä mää jäin ihmettelemään, että mitä helekutan kuppeja sulla oikein siellä housuissa on!?

Paska Nainen kirjoitti...

Olli sä oot ihana mies.

Ei mulla mittään kuppeja housussa ole, mistäs niin päättelit? Vai ymmärsitkö jostain että mulla olis Kuukuppi? Googlaapa hakusanalla Kuukuppi niin tiiät mistä on kyse..

Anonyymi kirjoitti...

Kylä mää ny kuukupin tiedän.. aloin käyttää sitä jo monta vuotta sitten! Eikä kertaakaan oo sen jäläkeen ripulit housuun valahtanu..

Anonyymi kirjoitti...

Miksei toi mun nimee näyttäny vaikka varmana panin! Nimen..

Paska Nainen kirjoitti...

Kupeista = Kupeet = Kuve.

Vittu mä oon pöljä.

kummastelija kirjoitti...

Hyi hitto, isotissiset naiset todella haisee helteellä. Luulin kyllä, ettei ne ite sitä huomais, nyt se on tiedossa sekin.

Anonyymi kirjoitti...

No niimpä tietysti.. kuppeista! Nyt jo minäkin toholo ymmärsin..

Anonyymi kirjoitti...

Joo siis tissihikihän on vielä pahempi ongelma kuin kainalohiki! Ja pilluhiki oma lukunsa sekin... Haisee ihan kissankuselle joskus! Siis alushousut... Ja deodorantit kun ei auta tissihikoiluun, ei sitten yhtään, näissä mitoissa ainakaan. Siis kun siellä rintojen alla vois kantaa tosiaan vaikka työkalupakkia - se kun on se testihomma olemassa, että jos lyijykynä pysyy rintojen alla niin todennäköisimmin tarvitsee rinnoilleen kunnon liivit (tai mieluiten tietysti kohotusleikkausen...) Mutta joo, ei se miesten pallihikikään kovin viehkeä tuoksu ole. Olis kivaa harrastaa sellaista spontaania heinälatoseksiä ym. ym., mutta kyllä nämä helteiden kirvoittamat eritteiden tuoksut on hieman luotaantyöntäviä. Että ei nyt ainakaan mitään riettainta suuseksiä tee mieli harjoittaa, ilman pientä esipesua. Edes vedellä.

Anonyymi kirjoitti...

No joo, ja ootteko huomanneet miltä haisee se paise, kun sen posauttaa rikki??

T.isotissinen blondi vanhapiika

Anonyymi kirjoitti...

Talkki auttaa tissihikeen. Ja muihinkin taipeisiin. Sitä vaan REILUSTI aamusuihkun ja -kuivauksen päälle. Apteekista saa hajutonta ja kempparista hajullista.