torstaina, elokuuta 03, 2006

Hius"tyyli"

Viimeaikoina olen nähnyt enenevässä määrin tosi tyhmän näkösen hiustyylin naisten päissä. Sellainen kerroksittain leikattu, mutta jätetty sellanen ihme hapsutakatukka (vähän niinku kasaritakatukka eli mulletti). Siis päältä aika lyhyehkö ja takana joku vitun typerä hapsunen ohut tukkajuttu. Ja sit se takatukan tapainen on laitettu kahdelle ponnarille! Siis mitä helv..?? Ei jumaliste se on todella tyhmän näkönen, oikeasti! Ne on varmaan niitä Marimekkoihmisiä outoine kasseineen ja isoine aurinkolaseineen. Yyh.

Tämäkin leikkaus on ihan vitun ruma.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

toihan näyttää pikkupojalta, joka olis kesken hiustenleikkuun lähtenyt litomaan, ja osa olisi jäänyt lyhentämättä.

hyi.

Anonyymi kirjoitti...

Ei lainkaan marimekkomaalaisen tai Unikkoverhoperheestä kotoisin olevan näköinen vaan kaunis, omaperäinen ja hyvä väri. Dix points!

Anonyymi kirjoitti...

ois kiva tietää että millanen hiustyyli sulla itelläs on... harvalla ihmisellä on oikeasti tyylikkäät hiukset, ne vaan jämähtää johonkin tyyliin vuosikymmeniksi ja kuvittelee olevansa yhtä hottiksia kuin nuorena.

Paska Nainen kirjoitti...

Mä en halua paljastaa hiustyyliäni tässä. Mutta sen sanon että valtavirrasta ja muodista poikkeava se on. Ja ainoastaan positiivisella tavalla. Heh! En ainakaan oo jämähtäny mihinkään, ei ole vaalennusta ja permanenttia.

Paska Nainen kirjoitti...

Ja vielä piti sanoo että sehän on henkilökohtasta että mistä kukakin tykkää. Mun mielestä tommonen kuvassaoleva ja oman kuvailemani lyhyt hiustyyli on tosi tyhmän näkönen. Oli se sit muodikasta tai yleisesti hyväksytty tyylikkääksi.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, ei se oo se tukka vaan se tyyppi, joka on oudon näkönen.