maanantaina, elokuuta 14, 2006

(Väärin)ymmärrystä vailla?

Anonyymiä ahdistaa mutta sosiaaliporno kelpaa kyllä:
Säälin lapsiasi, en voi sille mitään. Mahtaa olla hienoa kasvaa viinantuskaisen kärttyisen äidin lapsukaisena.
Juu kiitos kommentista. Kommentoinkin sulle takaisin tuolla jo, mutta laitanpa tähänkin tekstiä aiheesta.

Viinantuska:
Mikä vitun viinantuska?? Lasten aikana täällä ei kännäillä enkä muutenkaan harrasta juurikaan sitä. Tänä kesänä on ollu harvinaisia mahkuja esim tissutella pikkasen illalla, kun lapset nukkuu tai jopa laittaa lapset hoitoon että saa omaa aikaakin. Viinantuska MY ASS.

Kärttyinen äiti:
Jaa että sä tämän blogin perusteella voit sanoa että mä olen kärttynen äiti? Missäs kohdassa mä olen kirjottanut että lapsille räyhään?? En sitten niin vittu MISSÄÄN.

Muistutanpa vain että tämä blogi on ihan täysin mun omia ajatuksia ja tunnustuksia, perhe-elämä meillä on tyystin tavallista lapsipehrhe-elämää ja paikallaan junnaavaa avioliittoa. Arkea. Vaikka mä avaudun ja tilitän ja kiroilen täällä inttervepissä, se ei tarkota sitä että olen samanlainen helevetin apina arjessa. Koittakaa nyt se tajuta. Sitäpaitsi kyllähän tää sama juttu lukee muuallakin täällä. Eli anonyymi ei näköjään ole kuitenkaan lukenu näitä juttuja. Oma mokas!

32 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

YES!VITTU että heitit hyvät tolle tiukkapipolle. Tiukkikset pysyköön sukkapuikkojensa ääressä korkeintaankäsityöblogeissa seikkaillen.

Anonyymi kirjoitti...

Käsityöblogikin voisi olla moiselle vittupipolle liian hurjaa luettavaa. "Ettäkö keltaista ja sinistä väriä vierekkäin?? EI, KERETTILÄISTÄ!"

Anonyymi kirjoitti...

jos nyt pitää olla turhan nipo, niin kun lapset on nukkumassa, niin ei silloin ryypätä, korkeintaan pari otetaan, sen verran että on laillisesti ajokunnossa!!

Paska Nainen kirjoitti...

Onhan mulla mieskin!? Kyllä kai sitä nyt herran jestas saa pari lasia viiniä kipata - vallankin kun äijä ei ota mitään.

Tsiisös.

Anonyymi kirjoitti...

Hui, kylläpä kirjoittaja heittikin hyvät! Nyt tällä anonyymillä ahdistujatätillä tukka kihartuu kauhusta ja sukkapuikot menee ristiin pelkästä järkytyksestä!!!

Voinhan olla väärässäkin ja vieläpä paljonkin, kommenteissani sinusta kirjoittaja, mutta väkisinkin tulee mieleen, että se koira älähtää johon kalikka kalahtaa. Tuskimpa sinäkään olisit hernettä nenuun vetäissyt noin kovasti kommentistani, jos ei totuuden siementäkin olisi jutussani ollut.

Taitaapa vain ollakin niin, että tällä palstalla saa silittää kirjoittajaa vain myötäkarvaan. Ei ehkä kannattaisi kirjoitella julkista blogia synkimmistä ajatuksistaan, jos ei kestä, että niiden ajatusten perusteella sinua arvostellaan ja arvioidaan.

Huvittavaa, että sinä arvostelet niitä, jotka vain ruikuttavat eivätkä tee asioden muuttamiseksi mitään. Ja samaan hengenvetoon ruikutat kuinka vituttaa se, tämä ja tuo etkä mitään muutosta asioihin kuitenkaan tee. Istut vain perseelläsi ja ruikutat. Mitäpä jos kokeilisit aikuistumista välillä?

Mutta eihän sitä uskalla, voi alkaa vaikka käsityöblogit kiinnostamaan :)

Iloa ja valoa toivoo
anonyymi ahdistuja

Anonyymi kirjoitti...

Miten toi anonyymiahdistuja voi olla noin saatanan tyhmä!? Ei se vissiin tajua vittu mitään! Maailma on pullollaan tollasia muka-oikeamielisiä ulkokultaisia paskiaisia!

Yours Truly,
Tekopyhämaria

Anonyymi kirjoitti...

Jee, tapelkaa akat tapelkaa, sehän se vasta on mielenkiintoista. On se kamalaa kun toiset ei saa olla sellaisia kuin haluaa.

Paska Nainen kirjoitti...

Mä olen sen luontonen että älähdän hyvin herkästi jos joku vääntää mun asian aivan päinvastaiseksi. Kyllä mä nyt itseni tunnen. En ole rasisti, en ole lapsenvihaaja, en ole alkoholisti, en ole äkäinen, en mitään sellasta. Joten turha edes luulla mitään sen tyylistäkään.

Vaikka olen sanonu monta kertaa että nämä on mun pääni sisäisiä ajatuksia, niin ei se mene vissiin perille. Tietokoneen ulkoisessa elämässä olen rauhallinen ja tasainen perheenäiti. Aika simppeliä.

Tämähän on mun oma blogi, ja saan tietenkin vastakommentoida sellaisia kommentteja joissa näkee että mua on ymmärretty väärin. Miksi? No siksi että haluan OIKAISTA väärinmenneen asian. Yksinkertasta.

Enkä minä mitään muutosta halua, ja mistään sellasesta ruikuta sen enempää kuin kukaan muukaan normaali ihminen. Mä nyt olen vähän pönäkkä sieltä täältä, so what, ja avio on arkistunu kuten suurimmalla osalla kauan yhdessä olleista pareista. So what. Semmosta se on.

Aion tästäkin edes kirjottaa juuri sitä mitä mieleen tulee ja mitä kaikkea pöhköä on joskus tapahtunut. Mutta niin pöhköä ei koskaan tule tapahtumaan että käsitöitä alkaisin tekemään saati niistä bloggaamaan ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hahaa, naulan kantaan, Paskis. Oikeasti mä eikä moni muukaan usko että sä olet mikään viinaa vetävä paska akka kersoilles, vaan ihan normaali perheenäiti, tarjousjauhelihaa ja noin.

Niinhän me muutkin ollaan! Mutta pakkohan sitä jossain on avautua. Mulla on esimerkiksi sisko, jonka kanssa on keskusteltu just näistä samoista jutuista, läskihiestä ja ihmisten törkeistä kampauksista jne., ja sen takia mä en tarvi blogata niistä... Mutta jos ei olis siskoa, niin jonnekin mä nää äklötykset puklaisin.

Mutta eihän Pyhällä Äidiksi tulleella sais kato olla mitään negatiivisia ajatuksia.. :-D Vittu mitä äitimyyti pönkitystä. Heti jos ottaa pari lasia viiniä niin on lapsiaan rääkkäävä hirviö.

Joten keep up the good work. Meitä muita paskis-klooneja on täällä monta.

Anonyymi kirjoitti...

^AAMEN! Jatka paska samaa rataa vaan. Niin ja kippis!

Anonyymi kirjoitti...

Ken leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön.

Anonyymi kirjoitti...

Heh..nää sukkia neulovat tanttarat tietää tasan tarkaan mien eletään ja miten ajatellaan.
Näkeehän sen niiden tuotoksistakin iten avarakatseista jengiä.

Anonyymi kirjoitti...

Ette nyt rupee puikonheiluttajia morkkaan! Ei ne mitään nipoja oo. Taidatte olla kateita kun ei sukan kutominen itseltä onnistu:)

Mut hei Paskis, asiaa kirjoitat useimmiten. Mua säröö korvaan toi vittu-sanan käyttö, mutt varmaan vaan siks kun itse viljelen sitä liikaa ja yritän moisesta tavasta päästä eroon.

Jatka samaan malliin. Se on kato niin, että me normaalit perheenäidit tarvitaan myös joku purkautumiskeino. Jos sitä ei joku tajuu, niin mitä hittoa ne näitä sitten lukee?

Mukavaa kesänjatkoa.

Anonyymi kirjoitti...

Arvaa mitä paskis! Mä oon just samanlainen kuin sä ajatuksineni ja jopa vielä ihan livenä joskus kärttyisä vitun paska lapsille ja miehelle! Otanpa joskus miehen kanssa kalsarikännitkin lasten nukkuessa (taksitkin kulkee)!! Polttakaa mut roviolla, vetäkää hirteen ahdasmieliset kansakoulun opettajat :)

Anonyymi kirjoitti...

Aika paljon parempi mun mielestä, että päästelee höyryjä täällä blogissa kuin että lasten kanssa kotona? Tällainen blogi olisi terveellinen itsekullekin varmasti.

Anonyymi kirjoitti...

ihanaa on pienen lapsen herätä yöllä ja mennä äidin / isän viereen nukkumaan kun molemmat ( tai edes vain se toinen ) haisee viinalle.

Anonyymi kirjoitti...

ja se äijä on vissiin aina kotona, kun äiti ottaa pari lasia viiniä. vai vieraissa juoksemassa? toivottavasti lapset eivät ikinä saa selville, että äiti ja iskä juoksee kilpaa vieraissa. sitä surun ja tuskan päivää kun se vielä eteen tulee... kaikki jää kiinni aina kaikesta ja ystäväsikin saavat selville kuka sinne kaappeihin piirtelee... eikö ne lue tällaisia blogeja ollenkaan?

Anonyymi kirjoitti...

Hehhehhehhee.. Kaikesta ihmiset vetääkin herneet nokkaan ;-D
Vähän huumoria peliin, ei maailma ole kuoleman vakava.
Paskis, hieno blogi! ;-D

Anonyymi kirjoitti...

Paskiksen blogi on kunnioitettavan rehellinen avautuminen siitä, mitä tavallinen, tasainen perhe-elämä virittää tonne ajatusten syvyyksiin.
Kuvaavaa on se, että me kommentoijat olemme monesti anonyymeja. Paskahousuja siis.
Toihan vois olla ihan tavallisen kansakoulunopettajan syviä ajatuksia arjen pyörityksessä, ulkokuori sit on mitä on.

Paska Nainen kirjoitti...

Urpo.

Kyllä ei vieraissa juokse täällä kukaan. Äijä on kotona ja samoin paskis itse. Vittu vielä johonkin vieraisiin pitäis keritä? Älkää nyt unta nähkö.

Lasta ei tartte pumpulissa kasvattaa niin, että alkoholia pidetään ihan peikkona ja pahana. Kyllä mä voin ottaa kaksi viinilasillista ja jälkikasvu saa nähdä sen, samon kuin isän saunakaljan. Siivosti pitää osata olla. Eikä noi lapset niin pieniä ole että ne enää kömpis mihkään. Koululaisia.

Kaikenlaista paheksuntaa. Provokaatiota, perkele!

Anonyymi kirjoitti...

Näille ahistuneille kansakouluopeille tekisi itselleen hyvää pitää tämän tyyppistä blogia ja olla kerrankin rehellisiä itselleen.
Paskis puhuu asiat blogissaan niin kuin useimmat ne todellisuudessa ajattelee kaiken sen tekopyhän sivistyneisyyden ja näyttelemisen takana.
Kiitos Paska Nainen blogistasi. Voisi olla omaa tekstiäni!

Anonyymi kirjoitti...

luokiteltu on ihminen bloginperusteella ja saatu juuri sellainen kuva kun itsestään antaa... ja sehän kertoo juuri sen mitä kirjoittaja oikeasti päänsisällänsä on, eli se mitä ei uskalla aidosti olla, eli oma itsensä.

kukin tulkitsee tekstin omalla tavalla ja jos joku tulkitsee sen kirjoittajan mielestä väärin, pitää kirjoittajan itse miettiä, että onko oma ulosanti ollut väärän sävyinen!

vahvan kuvan luonteestasi olen saanut, tämän blogin perusteella, kuuluko siihen luonteeseen myös turha selittely? itsevarmana sinua ainakin pidin, en välttämättä enää. hyvä ihminen on myös päänsisällänsä hyvä.

ja kukin on myös tulkinnut esim. käsityöharrastajat paskaksi porukaksi jo vain sen perusteella, että tykkäävät virkata tms... ja vielä ilman blogia!!!

Anonyymi kirjoitti...

mutta se olet kuitenkin sinä eikä kukaan muu, turha selitellä. etkö sä nyt tajua, jumalauta!

Anonyymi kirjoitti...

Ja vanha viisaushan on, että jos jotain asiaa alkaa kiihkeästi puolustamaan, siihen ei enää itsekään usko.

Anonyymi kirjoitti...

OLKAA NY HILJAA PERKELE
Tää on hyvä blogi ja asiaa

Anonyymi kirjoitti...

Name sen sanoikin jo puolestani, eli eikö tämä blogi ole juuri sitä sisintä sinua itseäsi ja se tasainen perheenäiti mitä väität olevasi netin ulkopuolella, onkin vain tekemäsi rooli jota esität. Juuri ne pään sisällä olevat ajatuksethan ovat juuri sitä ominta itseään. Eikä totisesti sinun pääsi sisältö tämän blogin perusteella anna erityisen kaunista kuvaa sinusta.

Se mikä minua hämmästyttää ehkä eniten, on asenteesi lapsiasi kohtaan. Kovin pahoin kyllä aliarvioit lasten kykyä huomioida ja havannoida kaikkea sitä mikä jää sanomatta, mutta näkyy kuitenkin. Pidätkö tosiaan lapsiasi niin idiootteina, etteivät he huomaa kuinka äidillä on ?taas niin vitun ihanaa? olla lasten kanssa rannalla. Ihmeellistä, ettet ole käsittänyt, että lapset ovat ihan mestareita tulkitsemaan asioita eleistä, ilmeistä ja käyttäytymisestä muutenkin.

Ai niin, ihan meinasi unohtua; sitä vitun viinanhimoa (jota sinulla ei tietenkään omien sanojesi mukaan ole, viinantuska MY ASS) taisi sinäkin kesäisenä maanantaipäivänä esiintyä, kun jälkikasvun piti rannalle päästä :)

Anonyymi kirjoitti...

Juups, unohdinpa mainita, et äskeisen kirjoitti anonyymi ahdistuja. Tiedätpä kenet haukkua pystyyn :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei...löysin tän sun sivusi ihan sattumalta ja heti olin, että tässä sitä ollaan...Minun rintani ovat niin pienet, ettei TissiHikeä alapuolelle tule, mutta sama ikä ja perhettä ja Voi Vittu....tätähän tää vittu on!

Kylläpä vaan oot mahtava ihminen kun saat jonkunihmisen Vastoin helvetti tahtoaan lukemaan tätä, niin että tuo ihmispolo joutuu ihan silmät karrella pahus vie lukee tätä niin että oikein mielensä pahoittaa!?

Nyt on niin hermo kireellä etten yhtää kestä kuunnella tommosta Valitusta!

Täällä menee alkot tuntia aikaisemmin kiinni kuin siellä, joten Onneks huomasin lähtee ajoissa hakee litran Halvinta valkkaria mitä rahalla saa...kun on ollu niin paska päivä....

Ajattelin, että laittasin huomenna tonne mun omaan Blobiin sellasen, omin pikku kätösin tehdyn,
VillaTupsun-kuvan :) (yleensä pipoissa tai muissa neueletöissä esiintyvä käsityönäytteen huipennus)

Kyllähän tässä on ajan hermolla pysyttävä ja vaikka laskuri hankittava sinne Mappiin, että tiedän missä mennään! :)

Lämmitit todella päivääni...varsinkin ne raitapaita/possukuvat oli tosi mieltä ylentäviä! :)

Heippa

Anonyymi kirjoitti...

saipas tiia kevennettyä mieltänsä maailman surkeimmalla "läpällä"

Anonyymi kirjoitti...

En tiiä omaanko jotenkin erikoisia kykyjä(?), mutta minusta jotenkin näistä kirjoituksista käy jo implisiittisesti ilmi se, että osaat olla myös ihmisiksi. Olet salavihainen :P Voisin itsekin kuvitella kirjoittavani vastaavaa tilitystä anonyyminä verkkoon, vaikka ihmisten mielestä olen todella rauhallinen ja hyvätapainen.

Anonyymi kirjoitti...

en oo missään nähnyt näin paljon anonyymejä kommentoijia. eikö tätä lue "oikeat" blogi-ihmiset ollenkaan, vai eikö ne uskalla kommentoida?

Anonyymi kirjoitti...

Jos ihminen osaa elää ihmisiksi, eli koittaa käyttäytyä läheisiään kohtaan hyvin silloinkin, kun itsestä ei tunnu jumalaisen ihanalta, se onkin "rooli, jota esität" sen sijaan, että se olisi kykyä ottaa toiset huomioon ja käsittää, ettei esim. lapset ole perisyntisiä paskiaisia, jotka pahuudellaan aikuista piinaavat? Ja jos haluaa toisaalla, toisten ihmisten kesken, puhua niistä ei-niin-ihanista tunnoistaan, se puoli on jotenkin todellisempi itse kuin se tosiasia, ettei halua olla läheisilleen ilkeä? Aika mielenkiintosta. Sääliks käy ihmisiä, jotka kuvittelee, että ajatustenkin on aina oltava kauniita ja puhtoisia. Naiset pelkää niin paljon omaa agressiotaan, että luulevat pahoinpitelevänsä muita ihmisiä jo sillä, jos ajattelevat pahoja ajatuksia? Vai onko se jotain kaikkivoipuuskuvitelmaa, joka on lapsuudesta jäänyt päälle, luuloa että omat ajatukset maagisesti toteutuu ja niillä pystyy hallitsemaan maailmaa?

Itse asiassa, jos vaikka sitten onkin paha ihminen, kun ajattelee pahoja ajatuksia, niin vitunko väliä, jos teot toisia kohtaan on enimmäkseen hyviä?