lauantaina, elokuuta 12, 2006

Uteilas olen

Kyläillessä käyn kavereiden vessankaapit läpi. Hiljaa ja varovasti. Naurattaa jos löytyy jotain ryppyvoidetta tms tai jotain henkilökohtasta. En tiedä miks naurattaa. PÄivänselvät asiat. Mutta kun kaikista kavereista ei "näy päälle" se että niillä on jotain peräpukamavoiteita ja että minkä merkkisiä terveyssiteitä ne käyttää.
Yhdesti kännipäissäni piirtelin kaverin kajalilla vessan alakaapin oven sisäpuolelle lapsellisia kuvia, ja toivoin että se syyttäis siitä lapsiaan. Olihan se aika paska temppu mut onneks se lähtee pesemällä pois.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jee. Paskis on taas asialinjalla ;-) Minullakin joskus uteliaisuus vie voiton ja ...

Anonyymi kirjoitti...

kuulostaapa tutulta.....

Anonyymi kirjoitti...

Tosi ahistavaa luettavaa tämä blogi. Luulin olevani kiukkuistakin kiukkuisempi eukko ja aika ikävä ja tylsä äitikin. Mutta sinuun verrattuna minä synkkine ajatuksineni olenkin oikea herranenkeli sädekehän pään päällä kimaltaen.
Säälin lapsiasi, en voi sille mitään. Mahtaa olla hienoa kasvaa viinantuskaisen kärttyisen äidin lapsukaisena.
Mutta hyvä kun tämä blogi on olemassa, minähän voin käydä lukemassa mitä kaikkea EN halua olla.

Anonyymi kirjoitti...

Älä välitä tosta kajaalihommasta et sä kovin pahaa kaverilles tehnyt. Kun mä kävin teillä mä pesin teidän veskipöntön sun hammasharjalla :-))))))

Paska Nainen kirjoitti...

Ahdistunut anonyymi:
Voi vittu että et ole sit yhtään lukenut ajatuksella tätä.. Tämähän on pinnan alla kiehuvaa paskaa - perhe-elämää meillä vietetään täysin normaalisti. Meillä ei ryypätä lasten aikana/nähden enkä kiroile enkä ole näin paska Oikeassa Elämässä. Vain tähän blogiin voin purkaa näitä juttuja.

Viinantuskainen ja kärttyinen?? HAHAHA! Salli mun nauraa! Mistä helvetistä sä noi keksit??