lauantaina, elokuuta 19, 2006

Paska kutittaa

Kävin tossa ihmisten ilmoilla kävellen. Asun suht isossa kaupungissa joten sellaista sattuu joo. Sitä ennen kävin paskalla ja mielestäni pyyhin ihan hyvin kuten tapana siis on. Mutta koska on aika lämmin keli niin eiköhän yhtäkkiä alkanu persevako hikoamaan ja alko tuntua persereiällä sellasta ihme kutkaa, niinku joku pikku paskakikkare olis jääny hankaamaan ja ärsyttämään. Arvatkaas oliko makee tunne kun ei voi vittu raapia! Koitin olla niinku ei mitään ja helvetillinen kutina ja kirvely sai mut hulluuden partaalle.
Jossain vaiheessa mä sitten sain vaivihkaa ujutettua käden housuihin ja kyhnytin persettä alkkareiden päältä nautinnolla. Mutta koska persevako oli kostee, alkkareiden läpi tuli tietysti paskan aromi rosmiin. Olipa hienoa. Onneks pääsin sitte käsipesulle ravintolassa. Jossa kyl kävin persettäni pesasemassa muutenkin. Alkkareihin jäi jäljet kyllä.

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toi on niin ikävää kun noin käy...

Anonyymi kirjoitti...

Ja ketähän tääkin kiinnosti... Hohhoijjaa.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymia näköjään ainakin kiinnosti, sen verran että oikein kommentoidakin piti...

Itse seuraan tätä blogia mielenkiinnolla, sillä puhut asiaa Paskis, ja hyvin monen ihmisen puolesta. Taitaa olla lukijamäärätkin jo käsityöblogien luokkaa?!

Kenenkäänhän ei ole pakko tällaista paskaa lukea jos se niin kovasti järkyttää/vituttaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Ja ketähän tääkin kiinnosti... Hohhoijjaa....."
SUOSITTELEN VALITSE Seuraavat 100!!!!
Itse jaksoin näpytellä lukemaan 2300 ja blogeja tulis vaan lisää. Sieltä kannattaa hakea ne jotka kiinnostaa eikä käydä kirjoittelemassa kaikkiin ei-kiinnostaviin että "Ei kiinnosta".
VITTU! Tää on vaan ainoita blogeja joka kiinnostaa. Kiinnostavuus tulee siitä, että paskis kirjoittaa sitä mitä yleensä ei kirjoiteta saati ääneen puhuta!
Ei tää blogi turhaa ole listojen kärjessä.

Anonyymi kirjoitti...

Toinen vastaava on se, kun stringit jumii jotenkin persvakoon ja hankaa ärsyttävästi. Tietenkin jossain ihmistenilmoilla, ettei voi kaivaa. Tai jos jostain syystä muuten vaan kutittaa alapäätä niin vietävästi (sellaista on sattunut), niin ongelmahan siitä tulee. Oispa häpeävapaa ihmiskunta ;-D

Anonyymi kirjoitti...

Mut entäs peräpukamat? Niitähän kutittaa aina vaikkei olis kakkakikkareen kikkarettakaan. Eikä puhettakaan mistään stringien pitämisestä kun rypäleet tursuaa sen persenarun ympärillä - tosi miellyttävä fiilis, eikä se ihan kivutontakaan ole! Ja peppuseksille absolutelly goodbye :(

Nykyään jos jollekin kusipäälle haluan jotain pahaa toivottaa, niin toivonkin hänelle mitä helvetillisimmät peräpukamat joista ei ikinä pääsisi eroon. Siinä olisi riittävästi rangaistusta!

Anonyymi kirjoitti...

Mulle on aina ollu hämärän peitossa että mitä ne peräpukamat on. Voisko joku vähän valistaa? Onko ne jotain näppyjä pakaroissa vai mitä????

nimimerkillä: en ole tainnut koskaan peräpukamista kärsiä.

Anonyymi kirjoitti...

Peräpukamat on sitä kun osa peräsuolta pullistelee peräaukosta ulos. - Tai oikeastaan ne ovat peräsuolen suonikohjuja, mutta pyllyreiästä ulos tursuavia ylimääräisiä ulokkeita kuitenkin. Ovat pahimmillaan kipeät, kutiavat, vertavuotavat, haisevat ja rumat. Etsi lääkärikirjasta ja mielellään kuvan kera.

Anonyymi kirjoitti...

Kuuntelekkona mussiikkia? Tässä nimittäin pläjähti sulle haaste! Ja vastaakkin sitten asiallisesti eläkkä aina rätkätä!!

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti tajuat pyyhkiä kersojesi perseet sen verta puhtaaks' ettei niille käy kuten sinulle?

Anonyymi kirjoitti...

Vituttaa todellakin kun persettä tai pillua kutittaa! Ja mikä siinä on: Miehiä kutittaa kasseista, ja ne voi täysin suvereenisti kaivella ja raaputtaa. Luoja paratkoon jos joku nainen tekis saman, tunkis käden housuihin ja raapis...

Anonyymi kirjoitti...

Joo kassit jää kiinni reisiin ja sinne, niitä pitää irroitella ja mikä ettei sitten vaikka lähemmin sormissa tarkistella, ovathan kaikki kalleudet vielä mukana. Muy macho !

Kakkakikkareista oikeasti: kantsii käyttää alapääsuihkua paperin jälkeen, tulee kestävän raikas olo.

Anonyymi kirjoitti...

on tosi ärsyttävää kun ei tiedä mistä on kyse oon ite kärsinyt mahavaivoista 7v. ja luulin et nyt ne loppu mut taitaa toi peräreikä olla eri mieltä kutittaa välillä nii saatanasti ja tuntuu et tulee elämäntäyttymys kun raapii mutta ei ole paskassa verta ainoastaan kun pyyhkii niin tulee verinuarmuja (on hyvä orkesteri) paperiin ja mitä enemmän pyyhit karkealla paperilla sen parempi vitun ärsyttäväää T:poika 28v