perjantaina, elokuuta 18, 2006

Tätä mieltä prkl!

Nyt vittu hilijaa.

Mikä helvetti siinä on että joku nyprääjä lukee yksisilmäsesti tätä blogia? Kauhisteluntarve? Just juu.

Otetaanpa nokkela esimerkki kommenteista:
"Pidätkö tosiaan lapsiasi niin idiootteina, etteivät he huomaa kuinka äidillä on 'taas niin vitun ihanaa' olla lasten kanssa rannalla."
No kuule en todellakaan pidä. Itse asiassa juuri sinä päivänä oli niin helvetillinen päänsärky jo toista päivää ja huono olo kuumuuden takia, että jopa sanoin muksuille että ei olla kauaa, kun on paha olo. Istuin varjossa ja muksut ui/leikki. Totta helvetissä mä ne vien rannalle kun on hienot kelit. Ja muuten en varmaan ollu ainoa silläkään rannalla jonka olis tehny mieli istua siiderillä sen sijaan että vahtii lapsia ja paahtuu helteessä? Moralisoi siinä sitten. Aika älytöntä ajatella että äitihenkilö ei SAISI olla kettuuntunut ja äitihenkilö ei SAISI toivoa olevansa jossain aivan muualla. Kyllä se mun alkoholinkäyttö on niin vähästä ylipäänsä että voi yhden käden sormilla laskee sen kuinka monesti tänäkään vuonna on ollu humalahakusta juomista.

Varmaan sitä ny kukaan on niin täydellinen että on koko ajan NIIIIIIN ihanaa ja pelkkiä vaaleanpunasia ajatuksia.

Sitäpaitsi, mihin muuallekkaan sitä voi purkaa randomeita ajatuksiaan ja salaisia seksifantasioitaan jotka varmaan on laittomiakin joissain maissa :-o Onneks on tää blogijutttu. Onkohan oikeesti olemassa ihmisiä joilla ei ikinä koskaan ole mitään paskaa ajatusta mielessään?? Valehtelua.

Jos näistä mielen syöverien paskakikkareista haluaa vetää luonneanalyysiä niin aivan vapautuneesti. Hittojako se mua liikuttaa. Saattepa ainakin aivan just niin hirveen ja paskan analyysin että pelottaa. Ja aivan varmaan päin vittua sekin analyysi.

Mullapa onkin tää niin ihanaa kun mun ei tartte löpistä kellekkkään näitä salaisia juttuja eikä tartte miettiä että onks toi kaveri luotettava vai ei. Ei sillä että mä kertoisin ihan kaikkea mun parhaallekaan kaverille.

Jaa joo käsityöblogeista. No en mä ymmärrä, ja en ymmärrä sitä suosiotakaan. Mut en mä ymmärrä montaa muutakaan asiaa. Ja joo, olen kateellinen kun mä en osaa ite mitään tehdä. Siitäs saitte :)

Viikonloppuja vaan kaikille!

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Äitikin SAA olla vittuuntunut, kiroilla ja juoda siideriä. Se ei vaikuta mitenkään siihen että olisi sen takia jotenkin huonompi vanhempi. Lapsiin ei pidä tietenkään purkaa omaa vitutustaan, mutta kai sitä nyt äitikin saa olla herne nekussa välillä. Hei me eletään 2000-luvulla, äiditkin on ihmisiä eikä mitään pyhimyksiä!! Paska nainen rules!

Anonyymi kirjoitti...

Toki äideilläkin on oikeus huonoihin päiviin. Absolut!

Kirjoituksesta tuli mieleen eräs entinen työkaveri. Hän oli 33-vuotias, kun sai esikoisensa (ainoa lapsi edelleen). Sanoi kerran kahvipöydässä minulle ja toiselle työkaverille, että jos saisi uudelleen miettiä tahtooko lasta vai ei, niin vastaus olisi tuo jälkimmäinen.

Tuli niin kovin surku sitä pientä poikaparkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Luen tätä blogia aika orjallisesti vaikka usein sun kirjoituksista jääkin paska maku suuhun. Tykkään vaan lukea tällasta provoakin välillä kaiken jeesustelun seassa, ja oothan sä ihan asiallisesti tossa blogis yläreunassa varottanut sisällöstä. Että jatka vaan samaan malliin, jos jotakuta liikaa nakertaa niin helpostihan sitä selaimen sulkee.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä hyvä. Sano niille ainaisille mäkättäjille ja moralisoijille kova sana! Jatka samaan malliin. On hyvä että joku sanoo mitä miettii eikä yhtään yritä kaunistella.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä linja sinulla, turhat hymistelyt pois! Tänään olin hiljaa tyytyväinen kun naapurin mukulan sormet jäi meidän lelulaatikon väliin. Mitäs tulee meidän pihalle leluja lainaamaan.

Anonyymi kirjoitti...

Aika paksua ruveta väittämään jotakuta huonoksi äidiksi jonkun blogin perusteella. Menee jo aika henkilökohtaiseksi. Miten voi olla noin tosikkoja ihmisiä tässä maailmassa.

Anonyymi kirjoitti...

Hei
Miks otat noista muitten purkauksista paineita. Kyllä monet parjaa sun mielipiteitä mutta tosi on kuten toteet et osa (ei varmaan kaikki) olis mielummin siiderillä kuin muksujen kanssa rannassa. Jatka nää kirjoitukset piristää päivää:)

Anonyymi kirjoitti...

Huomiota. Sitä sinä kaipaat. Jos sinä vain haluaisit purkaa paineita omasta pikku päästäsi, niin näpertelisit geelikynillä kukkapäiväkirjaasi ajatuksiasi, paskat sinä mitään julkista blogia kirjottaisit. Mutta kun kaipaat niin kipeästi huomiota, etkä sitä muuten saa, niin käyttäydyt kuten pikkukakarat tekevät huomionkipeydessään. Kun et saa sitä huomiota hyvällä, niin otat sen sitten rumilla sanoilla ja tuhmilla ajatuksilla = kiukuttelemalla julkisessa blogissa.
Ja kun ei palautteeksi tulekaan jatkuvaa pään silitystä ja kannustusta, niin sinä provosoidut, hermostut ja käyt puolustuskannalle. Edelleen siis käyttäydyt kuten uhmaikäiset.

Eikö olekin jännä, miten aikuinen nainen osaa vajota lapsen tasolle, kun sopivasti provosoidaan :)

Iloa ja valoa
Anonyymi ahdistuja :)

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä olet kirjoitustesi perusteella todella vastenmielinen tyyppi. Sivistymätön kielenkäyttösi ja kirjoitustesi aiheet viittaa alhaiseen koulutustasoon ja noin kuudentoista vuoden ikään, sekä luonnevikaan. Onneksi kaltaisiasi ö-luokan ihmisiä on harvassa.

kummastelija kirjoitti...

Täältä ei pese paskaa Paskan Naisen niskaan, empatiaa tarjoilen.
Tuntuu että itse olen samassa liemessä sun kanssa...joku toinen, yleensä Anonyymi tietää aina paremmin blogin kirjoittajan ajatukset. Ärsyttävää...eikä kaikkia aina jaksais ruveta ruotimaankaan. Prkl.

Anonyymi kirjoitti...

joopa. totta kai anonyymit tietää aina kaikki asiat paremmin.

Anonyymi kirjoitti...

kuka helvetti jaksaa lukea jotain "olipa taas niin mukava päivä kun syötiin jäätelöä lasten kanssa" - ja miks sellasta ylipäätään pitäs minnekään kirjottaa, kun niistä fiiliksistä voi keskittyä vaan nauttimaan. mielenkiintoinen kommentti on tuo yksi, jossa haukutaan paskista sivistymättömäksi, vastenmieliseksi jne ja saman tien luokitellaan "ö-luokan ihmiseksi". sehän se vasta sivistynyttä ja hienoa on.

Anonyymi kirjoitti...

vittu saatana jumalauta perkele helvetti!
NIH!

:D