torstaina, kesäkuuta 29, 2006

Aikuisten syy

Yks mikä mua sitten jaksaa ällöttää ja oikeestaan säälittää on se, että vanhemmat ostaa läskeille lapsilleen namua. Eikä edes pikkulapsille, mutta jotain yläasteikäisiä läskipontsoja käy viikkorahoillaan ruokatunnilla ostamassa jotain limsaa ja karkkia. Ei hyvä helvetti...
Parasta on se että jos lihava äiti käy ostoksilla jo aika pyöreän pikkulapsensa kanssa, ostokset on aika hyvin sellaisia ei-niin-terveellisiä.

En ole itte mitenkään erityisen hoikka, vaan pyöreä, mutta katson asiakseni kyllä olla kipakasti PAHAA mieltä siitä että vanhemmat pilaa lastensa elämän tehokkaasti.

8 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Juu eivät vanhemmat tajua minkä karhunpalveluksen lapsilleen tekevät.

Mä olen just sellainen nyprääjäkäsityöbloggaaja, mutta avaudun kyllä toisinaan aiheesta jos toisestakin ;) Nykyään vaan niin monet tietävät kuka oikeasti olen, ja kaikki naapuritkin lukee blogiani, ettei enää voi pahasti räksyttää joka asiasta :D

Anonyymi kirjoitti...

Mua ärsyttää lihavat tai oikeastaan normaalipainoiset ihmiset, jotka syövät nälkäänsä suklaalevyä kuin leipää. Mä meinasin bussissa kerran kilahtaa siihen näkyyn. Niin, että siihen samaan paskaan menee ylilihavat syöttöporsas lapsukaiset. :D

Anonyymi kirjoitti...

siis myös normaalipainoisetkin, tarkoitin.

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kivaa hoikkana lukea läskikeskusteluja. Olen tosiaan hoikka, vaikka syönkin välillä suklaata, niin en ahmi kaikenmaailman muuta moskaa suuhuni. Nälkäänsä voi syödä vaikka suklaalevyä, muuta ei sitten sinä päivänä tarvitakaan. On siis kiva olla hoikka ja hyväperseinen ! Lastenteon jälkeen ei ole pakko jäädä pullasorsaksi !

Anonyymi kirjoitti...

Pitäis jokaisen saada itse päättää mihin veronsa saa käyttää, niin silloin en antais euroakaan noille läskeille, joita valtiot ja kunnat auttavat ja maksavat kallita hoitoja ja lääkkeitä meidän verorahoilla.

Paska Nainen kirjoitti...

Janita - kivat sulle perkeleen luuviulu.

Paska Nainen kirjoitti...

Hei kuulkaa, sellaset IHAN OIKEET läskilääkkeet (eli ne tasan kaksi markkinoilla olevaa) ei kuulu KELAn korvattaviin vaan ne menee kaikki omasta pussista. PAITSI jos tietyt tiukat ehdot täyttyy, ja ne on vaikea saada täyttymään.

Läskijutusta vielä sellanen että syömishäiriöiset (ahmimishäiriö) on asia erikseen koska he tarttee terapia-apua laajaan ongelmaansa, niitä ihmisiä ei ole kenenkään varaa mollata.

Mutta ne jotka on laiskoja märisijöitä ja lapsiensa myrkyttäjiä, niitä voi kyllä haukkua - ainakin tällain blogissaan.

Anonyymi kirjoitti...

olisin mieluummin herkutteleva pulska joka on onnellinen kuin laiha toisia halveksuva neuvoja... laihuus ei tuo onnea. keskustelunne ja neuvonne pöyristyttävät minua.
t.normaalipainoinen