maanantaina, kesäkuuta 26, 2006

Porsas!


Hehe voi vittu minkä näköinen nainen tuli tänä aamuna kauppareisulla vastaan. Luoja... Siis en itsekään ole mikään prinsessa, mutta jotain rajaa hei kuitenkin! Vaalea, todella lihava nainen, sellanen jolla maha on pidemmällä kuin tissit, ja päällä oli muuten toi Marimekon vaaleanpunainen paita jossa toki poikittaisraidat.... Järkyttävää!!1! Saa kai sitä olla sen näkönen kun haluaa, jos kerta viihtyy, mutta saan minäkin olla tykkäämättä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kas. mäkin usein ajattelen noin vastaantulijoista. en vain jaksa aina avautua blogissani, kunhan hihittelen pääni sisällä.

eilen helsingin keskustassa tuli vastaan nainen, joka oli laittanut niin paljon poskipunaa, että sen posket oli kuin suuret jouluomenat. not so nice.

ja ei, se ei ollut tulossa suoraan catwalkilta.

kummastelija kirjoitti...

Pakko tunnustaa: vaimollani on juuri tuollainen paita. Eikä se kyllä ole hoikankaan päällä mikään nätti. Täytyypä ottaa puheeksi.

mammaliini kirjoitti...

mää oon kanssa ihmetellyt, että mikä vetää reilusti satakiloiset pukeutumaan pastellivärisiin raitapaitoihin ja muovikoruihin. en mää ainakaan kehtaisi.

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä itsekin "far beyond 100kg"! Joku roti siinä vaatetuksessa pitää olla, ja toivon ja rukoilen ymmärrystä, että itse osaisin verhota varteni säällisesti enkä sortuisi tuommoisiin visuaalisiin vahingontekoihin...
En mä penää mitään oikeutta "olla lihava" vaan j o k a i s e l l e järkeä pukea vartalonsa mukaisesti (näkee niitä kauheuksia pienemmilläkin... kuten että joku suht norm.kokoinen tiristää liian pienillä farkuilla ja/tai vyöllä mahti jenkkakahvat esiin niin hyvää päivää ja yötä...)