keskiviikkona, kesäkuuta 21, 2006

Käsityöblogit

Siis mitään niin älytöntä ja pöljää en tiedä kuin käsityöblogit. Siis ketä vittu kiinnostaa oikeasti? En kai sitte tajua enkä ymmärrä. Miks käsityöblogit on blogilistan kärjessä? Hankkikaa nyt oikeesti hei jotain tekemistä, ulkoilkaa ja lakatkaa näpertelemästä jotain villapaitoja tms. siellä. Nii hei.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Samat sanat. Niitä käsityöblogeja on muuten aivan sairaan paljon. Ja kaikki tilailee toistensa blogeja.

kosmos kirjoitti...

En ole itsekään oikein ymmärtänyt tätä käsityöblogibuumia, kai se sitten joittenkin mielestä on niin koolia.

Anonyymi kirjoitti...

hehhehehehehheheheheheheheheheheh....
eipä tähän oikein muuta voi sanoa. Joo on niitä aika paljon joo. Eikä sitä voi käsitöitäharrastamaton ymmärtää. Kirjoittajalle, ihan aikuisten oikeesti kuulostaa siltä, että olet masentunut. Mikäli pään seinään jatkuva hakkaaminen alkaa kyllästyttää jossain vaiheessa, niin apua voi hakea ja ihan oikeasti myös saada.

Anonyymi kirjoitti...

joo-o, oot kyllä aika paska.

Anonyymi kirjoitti...

Käsitöitten tekeminen kun on niin ihanaa!!! Etenkin käsityötaide.Kun menen kauppaan missä on lankoja,kankaita,nappeja,vetoketjuja jne... tunnen itseni erittäin iloiseksi ja onnelliseksi!!!
Minä teen muunmuassa taidenukkeja.
Koiria minulla on 4 ja olen monta kertaa päivässä kävelylla heidän kanssa,että kyllä tämä muija ulos menee ja tekee kaikenlaista mistä tulee hyvä mieli.
Joopajoo jokainen meistä taaplaa tyylillään!:))))

Anonyymi kirjoitti...

Paljonhan niitä blogeja on,mutta niinhän se on,että eri ihmisiä kiinnostavat eri asiat.Itse teen käsitöitä.Toki ulkonakin on hyvä käydä.

Anonyymi kirjoitti...

Jokaiselle jotakin...turha on heitellä kivillä kun itsekkin istuu lasikaapissa...Käsityöt on ihan hyvä harratus siinä kuin jokin muukin....

Tupu