torstaina, kesäkuuta 29, 2006

Kaikki tykkää paskasta

Kiitti kommentoijille. Ja niille lukijoille jotka ei kommentoi. Täähän on sikasuosittu blogi! Siistiä!

Miettikääs muuten sitä, että kuinka kaksnaamasta tämä homma oikeesti on. Kun on tietysti hiton hyvä olla kohtelias, ei sitä tahalteen kenenkään mieltä voi pahottaa. En minäkään siittä tykkäisi. Mutta kuinka monella on niitä paskoja ajatuksia toisista ihmisistä ja toisen tekemisistä siellä pään sisällä? Varmaan ihan jokaisella vaikkei kaikki edes sitä myönnä.

Minä nyt päätin tässä paskablogissa antaa kaiken tulla vaan ihan rennosti ulos, välittämättä vähääkään kohteilaisuussäännöistä.

Minäkin rakastan lukea jotain pettäjien ja salasuhteilijoiden blogeja, nauraa niille ja jännittä mukana. TYkkään kaikista narkkari-alkoholisti-paskablogeista missä tilitetään ihan ufojuttuja. Tai jotain suhdevammajuttuja, niitä on hupasa lukea, vitun tyhmät ääliöt kun ette lähde POIS siitä paskatilanteesta ja myrkytätte kersanne samalla. Siinä taas on tulevaisuuden kierre valmis, samalal tavalla ne kakarat oppii omaa tulevaa perhettään kohtelemaan. Ja me tietysti maksetaan vitun vankilapäivät ja terapiat verorahoilla. Miettikää ny!!

Mutta sitten jumalauta niitä käsityöblogeja... Mitä hemmettiä! Blogilistan kärjessä itseni lisäksi on neuleblogeja ja käsityöblogeja ja mitä lie paskaa.. Aagh!? Siinähän nypräätte perkele. Mä vaan jauhan paskaa ja tilitän. Se on musta kivempaa..

1 kommentti:

any kirjoitti...

Näin on. Olen kammonnut neuleblogeja puolisalaa jo pitkään, mutta en ole viitsinyt avautua. Johtunee siitä, kun kirjoittaa omalla nimellään...

Mielestäni neuleblogien lukijamäärät ovat hyvin epäilyttäviä.

Ehkä kysymyksessä on jonkinlainen käsitöihin verhottu vapaamuurarikerho. Aiheen valinnalla taataan, ettei kukaan ulkopuolinen kiinnostu salakoodatuista viesteistä.

Vai pelkääkö suurin osa suomalaisista iltojen hiljaisia hetkiä. Sitä, kun päässä sinkoilee ajatuksia ja joutuu kohtaamaan itsensä ja oman elämänsä. Puikkojen turruttava kilinä ja pikkupuuhastelu luovat turvallisen tohinan, jonka läpi todellisuus ei ulotu.

Knitting is evil.