perjantaina, kesäkuuta 30, 2006

Jalka-vitun-pallo

Mikäs siinä pallon potkinnassa niin viehättää? Eihän Suomi edes pelaa? Ja se muka niin maanmainio Ronaldinho on ihan apinan näkönen. Hyi helvetti, mitä ämmät siinä muka näkee? Karmeat isot hampaat ja muutenkin apina-luolamies tasolla koko äijä. YÖK!!

Kauhee ajatus, rasvaset möhömahaset äijät kuppiloissa peliä seuraamassa, juo kaljaa ja kusee pöntön reunat märäksi. Kotio mennessä nämä kaljuuntuvat, kovaääniset äijät kävelee virsut vinossa ja suu vaahdossa, ja näyttää nyrkillä vaimolle ja lapsille että kuinka vitun kovia äijiä jalkapallofanit voi olla ja kuinka jalkapallo on jalo laji, ettekö te huora ja sen äpärät sitä tajua. Sitten nukahdetaan kuorsaavana mahakarvat ja persevako näkyvissä olohuoneen sohvalle, jonka alle äijä on Jallut piilottanut.

31 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt sinä olet oikein kunnolla paska ämmä kuin noin rasistisesti menet Ronaldinhoa haukkumaan. en usko että sinulla on siihen varaa. kyllä paska voi olla mutta pitääkö olla vielä idioottikin.

Paska Nainen kirjoitti...

No mitä vittua?? Eli siis jos tummahipiäinen mies on mielestäni ruma ja apinan näköinen, olen heti rasisti?? No PLIIS vittu!?! Jos se olis valkoihoinen, ei siis olis väliä vaikka miksikä sanoisin?
Mulle on ihan yks paskan maku minkä värinen nahka kelläkin on vaikka olis vihertävänkukertava. Ruma mikä ruma. Apinalta ne valkonaamatkin voi näyttää jos on näyttääkseen.

Enkä kyllä takuulla mennyt sanomaan MITÄÄN rasistista tyypistä. Anonyymin nuttura on ihan vitun kireällä.

Anonyymi kirjoitti...

Täysin samaa mieltä sun kanssa Paska ämmäseni! Jos joku on ruma niin se on sitten mun mielestä ruma, ei sille mitään voi. Tämäkin maa on vittu pullollaan rumia valkosia äijiä! Niitäkö ei sitten sais haukkua kuin samanväriset vai!? Ei se nyt ihan niin mene.

Telkussa näky kerran kunnon jalkapalloa. Siinä oli 28 äijää kummassakin joukkueessa ja käytännössä kaikki sallittua. Sitä olis ilo kattoa enemmänkin. Kunnon turpiinvetoa ja agressiota eikä mitään itkupillien sääntöjä.

Anonyymi kirjoitti...

Paska naiselta alkaa pudota mopo käsista, kun et enää tiedä mitä kirjoitat. Käytit sanaa "apina", käsittääkseni sillä ei viitata valkoihoisiin. Siis se on rasistinen ilmaus. Olet sä aika a-luokan idiootti.

Paska Nainen kirjoitti...

Koita nyt vitun urpo käsittää että apinan näkönen se siltikin olisi vaikka se olisi VIHREÄ. Nyt kun se sit sattuu olemaan tummempi iholtaan kuin tällainen kalmankalpea pohjoismainen porsaanrutjake, niin heti tässä ollaankin rasisteja? Sitäpaitti, ihan itse sinä sen keksit, mulle ei tullu mieleenkään moinen vertaus. Sun päässäs apina=neekeri=rasismi eikä suinkaan mun. Kellähän tässä mopo on karannut ja mihin?

Tiesikkö että 72 % maailman väestöstä on aasialaista rotupohjaa? Siinä tapauksessa SINÄ olet rasisti kun minua haukut. Niin. Että pidä turpas kii kun et tajua.

Anonyymi kirjoitti...

Sinun nyt ei varmaan kannata puhua mistään tajuamisesta yhtään mitään, niin aivotomia juttuja kirjoitat, että sinua saa hävetä koko Suomi.

Samalla sivistymättömyytesi on korkeaa luokkaa, että en vaivaudu enempää tähän rasismikeskusteluun, koska sinusta selvästi ei ole siihen. Perustelut ovat suoraan city-marketin kassalta. Et edes tiedä mitä puhut.

Yleensäkin tuollainen ihmisten haukkuminen ja leimaaminen, jota harrastat, on alhaista ja tuomittavaa. Olet ihan maamme pohjasakkaa. Kuten Kauko Röyhkä laulaa Paska kaupungissaan, että nyt ryömitään todella syvältä pohjmutia...jota nyt sinä blogissasi toteutat.

Anonyymi kirjoitti...

mun käsittääkseni mustat tulevat Afrikasta, ei Aasiasta, taitaa paska naisella taas sivistys pettää.

Paska Nainen kirjoitti...

Voi itku mitä jeesustelua.

Jos tietäisitte esimerkiksi koulutukseni ja taustani oikeessa elämässä, tulisitte hämmästymään. Onneksi mun ei tartte miettiä anonyymin kaltaisia pikkusieluisia paskanjauhajia, eikä hänenkään tartte blogiani lukea.

Kai minä nyt jumalauta tiedän mistä mustaihoiset tulevat, pönttö, kunhan sanoin vain VERTAUKSEN takia. Että vähemmistöä me valkoset täällä ollaan.

Vittu että on sitten laput silmillä ja maailmankuva vinossa eräillä kun oikein HALUTAAN väen vängällä tehdä ulkonäkökysymyksestä rasistikysymys. Taitaa olla oikein ROnaldinho-fani kyseessä. Naurettavaa.

Hittojako mun avautumiset täällä sinua vaivaa, mene lukemaan käsityöblogia.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä paskis,

Mahdollinen "Kouluksesi ja taustasi" ei varsinaisesti välity kirjoittamastasi tekstistä. Suhteellisen turha alkaa repimään paitaa, jos saa kritiikkiä typerästä kirjoituksesta.

Luepas kirjoituksesi uudestaan läpi ja vastaa onko se oikeastaan missään mielessä hyvä, hauska tai osuva.

Anonyymi kirjoitti...

Mä en nyt ota kantaa paskan naisen mielipiteisiin, mutta se, että joku on apinan näköinen jonkun mielestä, ei mun mielestä ole kyllä millään tasolla rasistinen kommentti. Esim. aika monien mielestä George W. Bush on apinan näköinen, mutta onko se rasisimia, häh???

Ks. seuraava linkki:
http://www.tariqkhonji.com/images/bush_monkey%5B1%5D.png

Anonyymi kirjoitti...

Ja tässä vielä parempi linkki:

http://desperatetimes.org/images/
bush_monkey.jpg

Anonyymi kirjoitti...

No nimenomaan siellä, missä futisfanaattisuus kasvaa epäterveeksi hölmöilyksi, niin siellä termiä apina käytetään loukkaamismielessä ihonväriltään tummaa pelaajaa kohtaan.

Sillä tasolla apina on hyvinkin rasistinen ilmaisu.

Anonyymi kirjoitti...

Älä anna mieleltään köyhien vaikuttaa julkaisutyyliisi - tää blogi on ihan ässä!

Paska Nainen kirjoitti...

No voi hyvä helvetti, enhän minä edes KATSO futista saati sitten siitä mitään ymmärrä! Jos siellä on jotain tuommosia sisäpiirijuttuja niin olen totaalisen ulkona siitä.

Ja sitäpaitsi, luuleeko arvon anonyymi jauhaja että omana itsenäni tässä kirjottelen? Paljastumisen "pelossa" on parempi muuttaa omaa kirjotustyyliä. Ja disclaimerissa ON SANOTTU että ei tiukkapipoille!

Mielestäni korkeakoulututkinto ja työ luonontieteiden tutkimuslaitoksessa on kuitenkin osoitus siitä että en ole mikään keskiverto punaniskajuntti. Välillä on sentään päästettävä sisäinen PASKA ulos ja annetava palaa, kun muutoin oikeessa elämässä on pakko käyttää kirjakieltä ja olla niin vitun korrektia että yök.

Ronaldhino on apinan näköinen vaikka kuinka ihon pigmentti olis paskanruskeankukertavanpunertavanVITUNvihreä.

Anonyymi kirjoitti...

Melkoinen kukkahattutäti näytää löytyvän tämän erään kommentoijan nimimerkin takaa, kun tuollaisesta suuttuu.

Jos on ruma, niin sitten on ruma. Olen heteromies ja kyllä voin arvostella myös toisten miesten ulkonäköä. Minunkaan mielestä Iso-R ei ole kaiken sen palvomisen arvoinen. Taitanee R:n pullottava lompakko useimmat märiksi.

Ja kaikenkaikkiaan, Paska Nainen tuo usein esiin sen, mitä me muut emme sano ääneen, vaan mietimme vain hiljaa mielessämme.

Anonyymi kirjoitti...

Aika hirveetä luettavaa on,kun lukee tekstejäsi ja vielä kammottavampaa on,kun ajattelen monista asioista samalla tavalla kuin sinä,paskis...ainut mihin en puutu,on ihmisten ulkonäkö,mutta muuten on ketutusaste täälläkin päässä hyvin korkea!!

Ja kyllä,täällä kirjoittelee kanssa akateeminen tyyppi ja aivan fucking fiksu sellainen,kun vaan ottaa päähän,niin sille ei mitään voi!ja hauskinta on se,kun just työelämässä ollaan niin hillittyä ja korrektia ja sit ajatellaan kuitenkin näin:)

Tsemiä kirjoitteluun,Paskis,useimmat tekstisi ovat hauskoja:)

Paska Nainen kirjoitti...

Näinhän se on, että tulee tänne suollettua akateemisen naisen elämän paskimmat jutut - myös ulkonäköpaskat - ja ai että tää on ihanaa!

Tiukkapipot kuuseen ja aivot narikkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Olet oikeassa, jalkapallo on nykyelämän pahimpia vitsauksia. Jääkiekon ohella. Vittuun koko jalkapallo!

Anonyymi kirjoitti...

Tää on ehkä paras blogi ikinä! Paska nainen lausuu tekopyhien pimeimmät ajatukset. Ihan loistavaa settiä!

Mäkään en tajua, mitä helvetin hienoa on siinä jalka-vitun-pallossa. Tänään todistin, kun ne möhömahaset känniääliöt otti yhteen pelin jälkeen Helsingin kaduilla. Saatanan nahkakuulaa kyttäävät ääliöt.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä puhutaan asiaa: Rasismin vastustaminen on jalkapallon MM-tapahtuman tärkeä teema. Rasistit on paskoja!

Anonyymi kirjoitti...

mainiota. jos joku rupeaa kritisoimaan blogin kirjoittajaa huonosta/hassusta suomesta/mielipiteistä, kritisoijan on pakko feikata. ja jos myös blogi on keksittyä elämää (nettimaailmassa aina mahdollista, vaik ois kuin vitun realistista tekstii), sitten saadaan aikaan kaksinkertaisesti keksityt identiteetit.
mut oikeesti; jos paska nainen kirjoittaa niin kuin kirjoittaa, kyse on kai tyylilajin tietoisesta valinnasta. voiko joku anonymous olla niin vitun ääliö, että luulee tässä tavoiteltavan klassisen sanataiteen äärilaitoja? bloggaaja puhuis ja kirjoittais aina näin. hoh-hoijaa. paska nainen loi oman blogi-segmentin, jota luetaan kuin kuumaa kivee. hianoo.

Johannes Knektman kirjoitti...

"Mielestäni korkeakoulututkinto ja työ luonontieteiden tutkimuslaitoksessa on kuitenkin osoitus siitä että en ole mikään keskiverto punaniskajuntti."

Itse asiassa moinen saavutus ei vaadi kuin normaaleilla älynlahjoilla varustetun ihmisen joka jaksaa tenttiä muutaman kirjan, eli saatat siltikin olla se "keskiverto punaniskajuntti".
(Juu, itse en ole - vielä - saanut opintojani loppuun, mutta luonnontieteiden tutkimuslaitoksessa olen silti töissä.)

Anonyymi kirjoitti...

Se, ettei erivärisestä ihmisestä voi/saa sanoa mitään pahaa, on ns. käänteistä rasismia. Piirrossarjassa Kukkulan kuningas päähahmomies Hank julisti, että "tämä maa ei ole tasa-arvoinen, ennenkuin minulla on vapaus vihata minkä väristä ihmistä tahansa" (syytettiin rasistiksi kun otti yhteen aasialaisen naapurinsa kanssa)

Anonyymi kirjoitti...

Onko kukaan muka ylistänytkään Ronaldinhoa hyvännäköiseksi?!? Minun tietääkseni se ei ole yleinen mielipide. Kaikkihan sen näkee, että suusta törröttää vittu 20 senttiä tavaraa. Mutta on se vittu ihan hyvä jalkapalloilija! Ja sinänsä aika saatanan hyvä esikuva pikkuskidelle, jotka ei halua vittu vaan pelata sitä perkeleen pleikkaa päivät pitkät ja paisua tankkereiks vaan vittu liikkuakin vähän!

Anonyymi kirjoitti...

Jalkapallo on aivan loistava laji. Tappelut ja kaikenlaiset huligaanit ovat perseestä, mutta suurissa ja suosituissa asioissa on aina negatiivisia puolia. Nyt jos paskis ei tykkää futiksesta niin se on aivan sama.

Niin ja pelkän koulutuksen ja työpaikan perusteella en kyllä väittäisi ketään vielä älykkääksi tai fiksuksi.

Anonyymi kirjoitti...

Väitänpä että idiootit ei tietyissä työpaikoissa ja kouluissa pärjää. Jos muuta luulet niin taidat olla taukki.

Niin joo, jalkapallofani, okei....

Anonyymi kirjoitti...

Mää en oo vielä ihan käsittäny mitä porukka mölyää että ei se ny näin mee ja vittu oot iha vääräsä. Tämä kuitenki on blogi - ihmiset ilmaisevat omia mielipiteitään sellaisissa. Jos ette ole vielä semmosta huomanneet. Saahan sitä toki esittää omankin mielipiteen, mutta hyvät naurut tuosta rasistihommasta taas sai :D

Anonyymi kirjoitti...

Ompas paska akka tää kirjotaja. Häpeää varmaan kaikki sen sukulaiset ja tutut sua varmaan. Tule nussii mua niin saat neekerimunaa.

Anonyymi kirjoitti...

HAISTAKAA VITTU KAIKKI!!! VITUN SUOMALAISET VITUN SUOMI!!! MITÄ VITUN VÄLIÄ SILLÄ ON KUKA MILTÄKIN NÄYTTÄÄ!! EN EDES JAKSA LUKEA SUN PASKAA BLOGIA LAUSEEN VERTAA KUN EI VOIS VITTU VÄHEMPÄÄ KIINNOSTAAA!!! ODOTAN VAAN ETTÄ PÄÄSEN VITTUUN TÄSTÄ PASKASTA MAASTA HYI VITTU!!!!!!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Ihmiset, Ihmiset, rauhoittukaa :D
Ei tämä elämää vakavampaa ole, eikä kaikkien tarvitse ottaa herneitä nenää, vaikka toinen sanoisikin asiat suoraan!

Tekstisi on hyvin, hyvin provosoivaa :D
heh, paskaämmä, tuus tänne niin käännytän sut jalkapallon puoleen ;)
Niin ja olen jalkapallo-fani ja harrastan sitä, MUTTA ymmärrän myös sinun näkökulmaasi, ihmiset eivät yleensä katso asiaa toisen näkökulmasta, joka on keskustelun kannalta äärimmäisen repimä.

Mutta asiaan. Mikä jalkapallossa viehättää? No, kaikella harrastuksella on oma viehätyksensä niin jalkapallossa, kuin piirtämisessä.

Et välttämättä tiennyt/tajunnut, että jos haukut jotain tummaihoista apinaksi, se katsotaan nyky-yhteiskunnassa rasistiseksi. Tämä koskee yhtä paljon jalkapalloa, formuloita (Lewis Hamiltonin haukkumisepisodi), kuin teatteria.

Ja jos et pidä jonkun ulkonäöstä (oikeassa elämässä), niin sanotko että kaveri on ihan apinan näköinen vai että hän ei ole sinun makuusi. Jos sanot ensimmäisellä tavalla niin hän todennäköisesti loukkaantuu ja vielä enemmän jos hän on tummaihoinen.
Eli jos ei pidä jonkun ulkonäöstä voi sen sanoa kohteliaastikin.

''muutenkin apina-luolamies tasolla koko äijä. YÖK!!''
-Tässä kohtaa väität hän on älyltänsä vajaa, eli hän on tyhmä. Tämä on äärettömän tyhmää, jos ei ole tavannut ihmistä ja viettänyt hänen kanssaan aikaa.


Etkö voisi ajatella siten, että katsot vaikka futispelaajien herkkupeppuja ja keskityt siihen puoleen, kuten naiskaverini tekevät :D
Tuhmia ajatuksia teillä mielessä, kun katsotte futista ;)

Jos mies ehdokkaasi ovat tuollaisia, ei sinulla kovin hyvin miesasiat mene. Suosittelen tuollaisten miesten vaihtoa, jos asiat eivät lopu. Vai onko kukaan pakottanut sinua ottamaan tuollaista miestä?

Anonyymi kirjoitti...

Sekä mikä Ronaldinhossa vetoaa naisissa, taitaa olla:
1.kuuluisuus
2.raha
3.hänen uskomaton peli-ilo, mikä osoittaa kuinka paljon hän nauttii pelaamisesta, muutenkin hänen positiivisuutensa on valloittava. Vähän samanlainen pelaaja kuin Pablo Aimar.

''Aimarin naureskelu on kyllä hienoa katseltavaa, tuntuu jotenkin että koko ajan mies nauttii todellakin siellä kentällä olostaan. Sama juttu Ronaldinhon kanssa.''

Nykyään on liian paljon happamia ihmisiä, seuraavan kerrankun menette ulos niin katsokaa moniko heistä hymyilee/näyttää iloiselta.

Niin ja miehille vielä vinkiksi: Mies, jolla on hauskaa, saa naisia.