perjantaina, kesäkuuta 30, 2006

Huutoa

Kesäloma alkoi Paskan Naisen perheessä, kuten niin monessa muussakin työssäkäyvässä perheessä. Ja meillä ainakin alkoi huudon säestyksellä. Mahto taas naapurit korvat punasena kuunnella kun me kailotetaan niin että koko asuinalue kaikuu. Hävettää tietysti mut saatana kun palaa pinna joskus noihin pikkunatiaisiin. Kitinä ja kiukuttelu päällä ihan tyhjästä ja mitään ei uskota. Hyvä pitkän työpäivän päälle sitten olla niin vitun rentoutuneena pihalla rähmällään kun yks kitisee ja toinen haluaa. Nyt kakarat turvat umpeen ja menkää mettään leikkimään! Äitiä vähän väsyttää. Oliskin edes siideriä - enemmän kuin se yks pullo. Tai lantrinkia. Viinaa olis kyllä. Meinaa hermo mennä taas.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

:D mä luulin et äitiys tekee automaattisesti naisesta ajatuksiltaan siloisen ja paheettoman. Siisti blogi :DD (Oli sitten keksitty tai oikee). Jonna, 29

Paska Nainen kirjoitti...

Siltähän se ulospäin näyttää. Ollaan nii pehmoa ja kaikkee. Mutta siks tää blogi on että vitutuksen voi päästää ulos.

Ja on muuten ihan aito sekä rehellinen blogi.

Anonyymi kirjoitti...

Vittu Paskis, tiedän NIIN ton tunteen! Tänään on tehny niin vitusti mieli viinaa ja pilvee ja pitäny kumminkin istuu mukulan kanssa jossain vitun leikkipuistossa.

Mennään vetää perseet joku kerta!

Paska Nainen kirjoitti...

Heh, tekopyhämaria, jos sulla pilvee on niin mennään tohon mettään vetään kunnon pössikset. Jo alkaa vähä angsti hellittää.

Anonyymi kirjoitti...

Aika huomionhakuinen blogi. Paska Nainen vaikuttaa epäkypsältä bad-ass-wanna-be:ltä, jolla ei ole kirjoittamisen lahjoja. Puute kompensoidaan sitten kirosanoilla ja rivolla tekstillä.

Anonyymi kirjoitti...

Itse toimin opettajana, valmistun yläkoulun ja lukion opeksi ja on niitä opehommia tullut jo jonkun verrran tehtyä. Sen olen kyllä huomannut, että kiroilun määrä on lisääntynyt johonkin potenssiin kymmenen, koska opetustilanteessa pitää kuitenkin olla se aikuinen ja vastuullinen ihminen. Sitten vapaalla, kotona ja baareissa täytyy sekoilla senkin edestä. Ei ihme, että opettajat ovat tämän maan vikapäisintä sakkia ;D

Anonyymi kirjoitti...

Meillä mies on opettaja ja minä opiskelija, joten olemme kotona koko sakki lasten kanssa koko kesän kotona.Miehellä tuntuu viinakset riittävän, ja tekis mieli itsekkin olla vaikka koko ajan kännissä, mutta kun jonkun pitää pitää huolta lapsista! Sinä kirjoitat julki minunkin ajatukseni melko pitkälti. Tämä sun blogisi on kyllä rentouttavaa lukemista!

Anonyymi kirjoitti...

heh, äitiys muuttaa pään vain, jos sitä muutosta itse haluaa.

meikäläisestä ei pysty päätteelee äitiyttä millään tavalla, ellei näe mun alavatsaa (stretch-arpia raskausajalta).

hiekkalaatikko olis ihan ok, ellei joutuis kuuntelee vitun älyvapaiden äitien juttuja.